Šta podrazumeva „Sve na klik“ usluga?

* Ova usluga je bila dostupna 2012. godine

Portal Sve na klik, pored brojnih zanimljivih sadržaja, u svojoj ponudi ima Web TV uslugu, a preko njega možete da šaljete i besplatne SMS poruke, putem web SMS usluge. Iskoristite ovu krajnje jednostavnu uslugu i šaljite besplatne SMS poruke sa vašeg računara. Možete poslati do 10 besplatnih SMS poruka dnevno bilo kojem korisniku mt:s mreže gde god da se on nalazi.

Web TV vam omogućava da u zemlji i bilo gde u svetu, 24 sata dnevno, jednostavno i potpuno legalno pratite program uživo sa naših prostora na TV kanalima informativnog, sportskog, zabavnog i muzičkog karaktera. Trenutno je u ponudi 15 domaćih kanala koji čine Osnovni Web TV paket:

  1. RTS SAT,
  2. Feelmax,
  3. TV S,
  4. B92 Info,
  5. Srbija na dlanu 1,
  6. Kanal D,
  7. DM SAT,
  8. Arenasport,
  9. Kopernikus,
  10. JEKA,
  11. Happy,
  12. SOS,
  13. Feelmax YU,
  14. MTS Classic i
  15. Studio B.

Pored već poznatih kanala, uživaćete i u novim kanalima sa raznovrsnim sadržajima, od nastupa najpopularnijih izvođača narodne, etno i izvorne muzike sa ovih prostora na TV Jeka, emisija informativnog, edukativnog i zabavnog karaktera na TV Srbija na dlanu 1, sportskih vesti, prenosa mečeva naše fudbalske lige i regionalnih liga u košarci i rukometu na Arenasport, pa do koncerata naših najpoznatijih pevača rock, pop i soul muzike na kanalu MTS Classic.

Uslugu Web TV možete da koristite sa svakog računara koji ima širokopojasni pristup Internetu i radi u Windows okruženju (XP i noviji). Potrebno je samo da na portalu www.svenaklik.com kreirate svoj nalog – Moj ključ i na taj način se registrujete za kupovinu Web TV paketa. Na istoj adresi možete besplatno da preuzmete Sve na klik player koji je neophodan za praćenje izabranog TV sadržaja.

Kreiranje naloga

Da biste koristili uslugu Sve na klik Web TV potrebno je da ste registrovani tj. da posedujete jedan od dva naloga Moj sef ili Moj ključ.

  • Moj sef mogu da kreiraju svi korisnici usluga Telekoma Srbija koji na svoje adrese dobijaju mesečne račune (fiksna i mobilna telefonija, ADSL, IPTV i sl.) kao i registrovani prepaid korisnici.
  • Moj ključ mogu da kreiraju svi zainteresovani za korišćenje usluge Sve na klik Web TV, a sa ovim nalogom pored kupovine paketa TV kanala i dopune kredita za Video klub moći će na ovim stranicama da izvrše i druge vidove kupovine koje pripremamo.

Kreiranjem jednog od ovih naloga dobićete svoje Korisničko ime i Lozinku, koje ćete dalje koristiti na ovim stranicama za kupovinu TV paketa i dopunu kredita za kupovinu u Video klubu, ali i za prijavljivanje za korišćenje usluge prilikom pokretanja Sve na klik Web TV playera na vašem računaru.

Korisnici usluga Open ADSL i Open IPTV već imaju kreiran Moj sef nalog kao korisnici Telekoma Srbija i sa svojim Korisničkim imenom i Lozinkom, koje su dobili prilikom zaključivanja ugovora za neku od ove dve usluge, mogu da se prijave na stranicama ovog portala i pristupe kupovini TV paketa i dopune kredit za kupovinu u Video klubu.

Pratite novosti i na našoj facebook stranici www.facebook.com/svenaklik, twitter nalogu www.twitter.com/svenaklik, a detaljne informacije pogledajte na web adresi www.svenaklik.com.