Alcatel one touch easy db

Koje se emocije u vama probude kada vidite da neko koristi mobilni telefon, koji ste vi nosili pre 10-15 godina?

Današnji mobilni telefoni se znatno više koriste kao lični kompjuteri, a sve manje kao telefoni. Za svega nekoliko decenija prešli smo veliki put kada su mobilni telefoni u pitanju. Od glomaznih i gabaritnih telefona za obavljanje razgovora i razmenu SMS poruka, došli smo do pametnih uređaja, koji nam menjaju više od 10 drugih elektronskih naprava, kao što su alarm, kompas, digitron, fotoaparat, muzički plejer i mnoge druge.

Međutim, i danas volimo da vidimo pojedine stare telefone i prisetimo se koliko su oni u svoje vreme zapravo bili revolucionarni.

mts vam danas  predstavlja jedan od tih modela koje smo svi voleli – Alcatel DB. Telefon sa eksternom antenom koji se pojavio na tržištu davne 2000. mogao je da šalje SMS poruke isključivo velikim slovima.

Po čemu vi pamtite ovaj telefon?

1 Response

  1. Dragan kaže:

    Pamtim po katastrofi od telefona. Imao sam dva komada i kod obadva se dešavala ista stvar: ako skinete baterije sa poklopca i vratite ih on prestaje da ih puni. Nakon dve reklamacije i zemene telefona dali su mi Ericsson 1018 koji još uvek imam negde u fioci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napišite brojeve sa slika *