Alcatel one touch easy db

Koje se emocije u vama probude kada vidite da neko koristi mobilni telefon, koji ste vi nosili pre 10-15 godina?

Današnji mobilni telefoni se znatno više koriste kao lični kompjuteri, a sve manje kao telefoni. Za svega nekoliko decenija prešli smo veliki put kada su mobilni telefoni u pitanju. Od glomaznih i gabaritnih telefona za obavljanje razgovora i razmenu SMS poruka, došli smo do pametnih uređaja, koji nam menjaju više od 10 drugih elektronskih naprava, kao što su alarm, kompas, digitron, fotoaparat, muzički plejer i mnoge druge.

Međutim, i danas volimo da vidimo pojedine stare telefone i prisetimo se koliko su oni u svoje vreme zapravo bili revolucionarni.

mts vam danas  predstavlja jedan od tih modela koje smo svi voleli – Alcatel DB. Telefon sa eksternom antenom koji se pojavio na tržištu davne 2000. mogao je da šalje SMS poruke isključivo velikim slovima.

Po čemu vi pamtite ovaj telefon?

You may also like...

1 Response

  1. Dragan каже:

    Pamtim po katastrofi od telefona. Imao sam dva komada i kod obadva se dešavala ista stvar: ako skinete baterije sa poklopca i vratite ih on prestaje da ih puni. Nakon dve reklamacije i zemene telefona dali su mi Ericsson 1018 koji još uvek imam negde u fioci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *