tv svet
BIZNIS
Aplikacije
tech
vaš kutak
usluge

Bindžujte seriju „Ubice mog oca 6“ (sve epizode)

Ubice mog oca 6“ je nova serija u Superstar bindžu, pružiće vam beskrajno uživanje u sjajnom serijskom sadržaju, čija radnja pleni brojnim zanimljivim preokretima.

Ubice mog oca 6
 

Šesta sezona serijala “Ubice mog oca” se bavi kockom – za Nenada (Slaven Došlo) i Lava (Milan Kolak) kocka prestaje da bude vrsta zabave i postaje centar sveta.

Kroz bolnu ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško „vadi“, iako kockar do kraja veruje u tu mogućnost.

Našim  novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak)  kocka je odavno prestala  da bude zabava- postala je centar sveta. Kroz različite događaje a na kraju i zločin, pokazaćemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“ , opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve- ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica a na kraju i – glava.

Inspektori rone kroz laži manipulatora otkrivajući i surovi svet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Paralelno,  Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu.

Šta možete da očekujete od novog paketa?

Sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u Superstar bindžu, u okviru novog paketa Ubice mog oca 6, po ceni od samo 549 dinara, jednokratno.

Paket Ubice mog oca 6 vam je na raspolaganju u periodu od 35 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 35 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivacija paketa

Aktivaciju paketa Ubice mog oca 6 možete izvršiti, lako i jednostavno putem:

  • iris TV menija na vašem TV uređaju.

Korisnici Supernova Super TV paketa i MOVE’N’GO korisnici aktivaciju paketa mogu izvršiti:

  • pozivanjem 19911, ili
  • dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne.