mts Biznis centar u Novom Sadu – novo mesto za razvoj preduzetništva

Krajem aprila je, u samom srcu Novog Sada, otvoren mts Biznis centar – novo mesto koje poslovnoj zajednici donosi mnoštvo uslova za unapređenje poslovanja. Predstavnici malih i srednjih preduzeća iz ovog dela Srbije sada imaju priliku da se prostorijama Biznis centra bolje upoznaju sa najsavremenijim telekomunikacionim i ICT rešenjima, kao i sa nizom dodatnih poslovnih rešenja koja svakako mogu olakšati i pojednostaviti njihovo poslovanje.

Koncept mts Biznis centra inspirisan je aktuelnim svetskim trendovima tako da je, pored usluga posebno kreiranih po potrebama malih i srednjih preduzeća, korisnicima na raspolaganju moderan prostor za interakciju, razmenu ideja i širenje mreže poslovnih kontakata.

U okviru mts Biznis centara formirano nekoliko korisničkih zona, i to:

Zona za sastanke u kojoj mts savetnici sagledavaju potrebe korisnika i predstavljaju idealna rešenja za savremeno i odgovorno poslovanje.

Zona za uređaje omogućava korisnicima se upoznaju sa najnovijim uređajima neophodnim za poslovanje. U ovoj zoni uvek je izloženo veliki broj ekskluzivnih modela mobilnih telefona, tableta i notebook računara.

Experience zona korisnicima daje mogućnost da se na interaktivan način upoznaju i testiraju telekomunikacione i ICT usluge preko displeja osetljivih na dodir, ali i putem izloženih IT uređaja. Ovde je moguće i testirati gigabitske brzine interneta realizovane preko optičke mreže, IP telefoniju najnovije generacije, kao i IPTV uslugu specijalno namenjenu za poslovne korisnike.

Lounge zona pruža mogućnost da u opuštenoj atmosferi, korisnici razgovaraju sa savetnicima, kao i da uživaju surfujući uz brzi WiFi internet.

Posebna novina Biznis centra jeste conference room, poseban prostor čiji je glavni cilj da realizuje savremeni koncept business hub-a. U pitanju je izuzetno popularan koncept okupljanja predstavnika poslovne zajednice. Conference room je mesto za interakciju, razmenu ideja, kao i edukaciju iz raznih oblasti vezanih za savremeno poslovanje.

U mts Biznis centru biće kontinuirano organizovane posebne radionice i prezentacije, na kojima će, kroz prezentacije i predavanja, poslovni korisnici dobijati korisne savete, a sve u cilju dodatnog stručnog usavršavanja. Priliku da besplatno učestvuju na edukativnim radionicama, imaće svi zainteresovani predstavnici malih i srednjih preduzeća.

Radionice će organizovati mts, u prostorijama mts Biznis centra u Beogradu i Novom Sadu, a u saradnji sa renomiranim kompanijama poput Microsoft-a, Mercuri international i drugih.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća, koji žele da se više informišu o besplatnim edukativnim radionicama ili da prijave svoje prisustvo na njima, mogu nam se obratiti elektronskim putem na mtsbiznishub@telekom.rs .

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *