Naša vizija za nove preduzetnike – mts radionice

U godinama bliske saradnje sa preduzetnicima (i onima koji teže ka tome), imali smo veliku sreću da mnogo toga naučimo. Svako iskustvo je bilo jedinstveno, jer su ljudi, njihovi projekti, ličnosti i način na koji se bave preduzetništvom jedinstveni.

Sve više smo uvereni da onima koji žele da svoju ideju pretvore u zdravu firmu treba pomoći. I ova pomoć mora biti strukturirana, u stanju da odgovori na stvarne potrebe preduzetnika od početka njihove avanture do trenutka kada su spremni da hodaju sami; moraju biti svesni da ih pratimo, pružajući im obuku i edukaciju, ali i konkretne alate,  način razmišljanja i delovanja koji će ostati sa njima i nakon završetka obuka. Naučili smo da poštujemo njihove karakteristike i različitosti, prioritete i potrebe, i sve ono što ih je dovelo do preduzetničke želje.

Sva ova razmišljanja, dovela su nas do toga da osmislimo radionice gde bi se preduzetnici okupljali, razmenjivali iskustva, učili o novim trendovima, razgovarali sa ljudima koji su pre njih krenuli putem preduzetništva. Cilj ovih radionica je da novim preduzetnicima omoguće da se lakše kreću kroz izazove. Želimo da iskoristimo mogućnosti digitalnog doba, povezujući učesnike i dajući im alate da pomažu jedni drugima, održavaju se i stimulišu na putu preduzetništva. Želimo da upoznamo nove preduzetnike, da ih saslušamo, da razmenimo mišljenja o njihovom napretku.

Pošto smatramo da postati preduzetnik nije mala stvar, uključujemo ljude iz specifičnih oblasti stručnosti kako bismo obogatili njihovo iskustvo i pružili  im jedinstven i vredan doprinos. To su ljudi sa kojima delimo viziju, koji su veoma dobri u svom poslu, i uvek otvoreni za učenje novog. Radujemo se što smo zajedno započeli prve kilometre poslovnih avantura.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napišite brojeve sa slika *