SAVET ZA MALI BIZNIS – mts tarife

Samostalno osnivanje biznisa i opstanak na tržištu je veliki izazov za svakoga. Bilo da otvarate apoteku, automehaničarsku radnju, pekaru ili frizerski salon, javljaju se razmišljanja o početnom kapitalu, pronalasku ljudi od poverenja, privlačenju kupaca i korisnika.

Ukoliko uspete u svojoj nameri i svoj biznis postavite na noge, čestitamo vam. Postali ste stub ekonomije Srbije i nosilac njenog napretka. Uspešno ste prevazišli najteže prepreke, a to su one koje se javljaju na početku. Ono što sada treba da uradite jeste da očuvate svoju firmu, da postanete uigrani i da vaši zaposleni budu kao jedan.

Na komunikaciju kao najvažniji aspekt poslovanja potrebno je obratiti posebnu pažnju. Zato smo mi tu. Da vam omogućimo brži i sigurniji način komunikacije i ponudimo najbolje tarife  u skladu sa potrebama vašeg biznisa. Oslobodite svoj biznis uz nove Biznis Libero tarife. Ne propustite priliku da neograničeno razgovarate u timu, iskoristite neograničene razgovore u mts mobilnoj i fiksnoj mreži i minute i SMS poruke u Srbiji. Odaberite neograničeni 4G Internet, minute i SMS poruke, neograničeno pozivajte iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine i ka m:tel mrežama u Austriji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Prilagodite ih svojim potrebama i racionalizujte troškove uz veliku uštedu. Izaberite neki od mobilnih uređaja iz naše bogate ponude.

Povežite željeni broj mobilnih linija. Dodatno uštedite i uz neograničeni Internet preuzimajte i razmenjujte podatke potrebne za vaš biznis. Olakšajte planiranje i optimizaciju troškova unutar preduzeća tako što ćete prilagoditi potrošnju za svaku liniju posebno, a prema potrebama radnog mesta u firmi. Uz odgovarajući tarifni profil svaki zaposleni biće ravnopravni član vašeg tima. Povežite posao, povežite zaposlene.

Mi prepoznajemo vaše potrebe, dinamiku poslovanja vaše firme i pomažemo vam da se uspešno suočite sa svakodnevnim zahtevima modernog poslovanja.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *