Vodič za izbor odgovarajuće tarife (2013. godina) : Koju tarifu odabrati?

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

118 Responses

 1. Slavica kaže:

  Postovani, da li sam u obavezi da produzim ugovor nakon isteka istog? Takodje me interesuje, da li i dalje imam sve pogodnosti koje sam imala uz njega ukljucujuci poruke, min itd.? Da li i dalje imam pravo na 50% popusta s obzirom da uz paket nisam uzela tel? Razlog zbog kojeg postavljam putanja jeste da ne zelim da menjam paket koji sam do sad imala s obzirom da ga vise nemate u ponudi. Pozdrav!

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovana Slavice, savetujemo vam da se obratite na korisnički mail mtsinfo@telekom.rs i da ostavite broj telefona kako bi kolege proverile mogućnosti. Srdačan pozdrav

 2. zoki kaže:

  Da li je moguce minute unutar MTS koristiti pre minuta za sve mreze, tj, ako zovem vip ili telenor trosim minute za sve mreze, a ako zovem MTS trosim minute unutar svoje mreze? Da li postoji takav tarifni paket?

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovani Zoki, prvo se troše minuti ka svim mrežama a kasnije ka mts. Srdačan pozdrav

 3. zorica kaže:

  Postovani,
  u Vasem ugovoru koji sam potpisala kao modem za mob internet stoji naznaka da je u pitanju 3g a dobila sam 4g modem,koji ne mogu da koristim posto aparat za koji je modem namenski uzet ne podrzava 4g. Da li mogu da ga zamenim za 3g?

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovana Zorice, modem podržava 2G, 3G i 4G mrežu. Molimo Vas da proverite podešavanja koja ste dobili u uputstvu. Ukoliko i dalje imate problema obratite se na 0800 100 100. Srdačan pozdrav

 4. Nikola kaže:

  Poštovani, da li mogu da se prebacim sa talife MIX XL na kontrolu troškova 2000 pre isteka ugovora?

 5. maja kaže:

  Poštovani,
  korisnik sam druge mreže, pa me zanima da li mogu da uzmem telefon na rate (24 meseca) uz ugovornu obavezu od 36 meseci prebacivanjem broja u vašu mrežu?

 6. Božidar kaže:

  Poštovanje, imam jedno pitanje.

  Korisnik sam BOX4 paketa, odnosno na mami je, hteo bi da uzmem telefon (LG MAGNA), piše da bi mesečna rata bila 925 din.

  Zanima me čemu one mesečne pretplate ako želim samo telefon da uzmem ne karticu, i bio sam u Rumi i Sremskoj Mitrovici u telekomu i isto su mi rekli da samo odplaćujem te rate, kao što je ovde 925.

  Malo mi je ne jasno, molim odgovor.

 7. Štefan kaže:

  U februaru mi ističe ugovor na 2 godine, za mix net M paket. Koliko ranije mogu da obnovim ugovor.

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovani, novi ugovor možete potpisati tri meseca pre isteka aktuelnog. Srdačan pozdrav

 8. Nebojsa kaže:

  Postovani,

  Mene interesuje da li kao korisnik Box 4 paketa, vec dve godine, u oktobru mi istice ugovor, imam pravo na neki dodatni popust pri obnovi ugovora, prvenstveno u pogledu kupovine telefona? Hvala.

 9. sasa kaže:

  za mene je najbolji Mix NetXL paket veoma je dobar , ja isti takav paket imam i veoma sam zadovoljan uslugom

 10. Srdjan kaže:

  Da li je moguce da uzmem mobilni internet uz tablet za dinar ako vec imam pretplatu na mobilni telefon.? Tj. da li mogu potpisati jos jedan ugovor u MTSu iako sam jedan vec potpisao.

 11. neletaksista kaže:

  31.07. mi ističe 2-godišnji ugovor za BOX 4 paket, uz koji sam uzeo telefon. zanima me ,mogu li i koliko ranije ,produžiti ugovor i uz njega uzeti novi telefon ?

 12. ivan kaže:

  Hteo bih da pitam treba da obnovim box paket sa box4 na box3 da li imam prava na telefon za dinar ili na kupovinu tableta za dinar

 13. Miloš kaže:

  Ako sam sklopio ugovor na 50% bez telefona, da li mogu da pređem na tarifu od 100% sa telefonom? Što se tiče 3G usluge. Bila mi je deaktivirana ranije. Zašto je opet aktivirana kada nisam uzeo telefon uz paket već 50% pretplate?

 14. ivica kaže:

  Pstovana da vas pitam koristim box paket nekih 3 godina sad me interesuje imam ugovor kako mi se cini do 1 februara 2015 dali postoji mogucnost da se produzi ugovor i koliko pre isteka ugovorne obaveze u mom primru 1 febtuara 2015

  • una kaže:

   Poštovani Ivice, po isteku ugovorne obaveze možete obnoviti ugovor za Box paket. Srdačan pozdrav

 15. Nenad kaže:

  Draga Una, da li je usluga Ortak lokator jednako dostupna pripejd korisnicima kao i korisnicima postpejd tarifa?! Unapred zahvalan 🙂

 16. Nedeljko kaže:

  Postovana, članovi mog petočlanog domaćinstva su korisnici brojeva u okviru paketa PTT Family. Pre desetak dana svima je stigla poruka da će od 01.10.2014. tarifni paket biti promenjen u paket Mix net 500 ili Mix net 1000 i da će od tog datuma plaćati po 500,00 odnosno 1000,00 din. Interesuje me da li ću zaključenjem novog ugovora na 12 odnosno 24 meseca ostvariti popust od 50% po broju, imajući u vidu da Telkom nudi promotivni popust za korisnike koji u periodu do 31.12.2014. zaključe ugovor na 12 odnosno 24 meseca.
  Hvala.

  • una kaže:

   Poštovani Nedeljko,
   Specifičnost tarifa je to što u okviru njih možete na mesečnom nivou, u okviru mt:s mreže, da razgovarate 10.000 minuta. To zapravo znači da uz manji mesečni trošak možete obaviti mnogo više razgovora sa prijateljima iz naše mreže. Želimo da istaknemo još jednu pogodnost. Nepotrošene minute za pozive u domaćem saobraćaju, kao i SMS poruke možete preneti u naredni mesec i nastaviti da ih koristite, s tim da ukupna količina minuta i SMS poruka ne može preći dvostruku količinu saobraćaja uključenih u mesečnu pretplatu.
   U zavisnosti od toga za koju se tarifu odlučite, dobijate i 100 odnosno 250 minuta u nacionalnom saobraćaju, 100 odnosno 250 SMS poruka u nacionalnom saobraćaju, kao i 100 odnosno 250 MB za prenos podataka. Kada iskoristite MB/GB iz pretplate imate mogućnost da do kraja meseca besplatno koristite Internet, sa smanjenom brzinom protoka – do 64/32 Kb/s. Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da uz ove, nove tarife možete da kupite i mobilni aparat uz zaključenje promotivnih ugovora.
   Za sve dodatne informacije u vezi sa našim uslugama, stojimo Vam na raspolaganju

 17. Marko kaže:

  Poštovani,

  Na kojoj frekveciji se emituje mt:s-ova
  DC-HSPA+ mreža?

  Pozdrav!

  • una kaže:

   Poštovani Marko, 3g, a samim tim i DC-HSPA+,je na frekvenciji 2100 MHz za sve operatere u Srbiji. Srdačan pozdrav

 18. Vlada kaže:

  Poštovanje,
  Zbog čega je uz Box pakete najmanji izbor telefona?
  Srdačan pozdrav.

  • una kaže:

   Poštovani Vlado, telefoni uz Box paket se jako brzo prodaju zbog dodatne pogodnosti koju korisnici ostvaruju kupovinom, ali trudimo se da redovno osvežavamo ponudu. Molimo vas da pratite naš sajt. Srdačan pozdrav

 19. Misa kaže:

  Postovana Una,

  zahvaljujem se na odgovoru i molim za jos jedan:
  Da li mi korisnici u slucaju promena od strane Telekoma imamo pravo na raskid ugovora bez posledica po nas?

 20. Misa kaže:

  Postovani,
  nameravam da prvi put predjem na postpejd i to na Mix400 (bez telefona). Interesuje me:
  1. koiko bi tacno iznosio moj mesecni racun? Da li 240d ili 240+200d za prvi mesec ili…?
  2. Da li iznos zavisi od duzine UO?
  3. Posle kog vremena mogu da predjem, na recimo, Mix750?
  4. I konacno, najvaznije; da li u periodu trajanja UO MTS moze da promeni uslove tj. poveca cenu ili smanji broj minuta ili SMS poruka iz UO?
  Unapred hvala na taksativnim odgovorima!

  • una kaže:

   Poštovani Mišo,

   Ukoliko potpišete ugovor uz kampanju 50% popusta na pretplatu (12 ili 24 meseca UO) pretplata će biti obračunata sa 50% popusta u toku trajanja ugovorne obaveze. Prilikom prelaska sa prepaid se naplaćuje 200,00 dinara kroz prvi račun. Postoji mogućnost da u toku ugovora menja tarife u okviru Bel, Mix i Mix net tarifa.
   ​Prema opštim uslovima, Telekom Srbija zadržava pravo menjanja cena i usluga o čemu je dužna da korisnika obavesti putem zvanične internet strane. ​

 21. jelena kaže:

  Postovana, suprug i ja koristimo BIZ NET – MUP-ov paket i imamo 3 broja u okviru tog paketa. Juce nam je stigla poruka da ce od 01.10.14. tarifni paket biti promenjen i da ce se placati 500,00 din. Interesuje me da li je to po broju 500,00 din (do sada smo placali pretplatu 30,00 din po broju) ili ukupno za sva tri broja.
  Hvala.

  • una kaže:

   Poštovana Jelena, da, svaki broj će imati pretplatu od 500,00 dinara jer se svima menja tarifa. Srdačan pozdrav

 22. Razočaran kaže:

  Dobio SMS o promeni tarifnog paketa, kojim sam upućen da za više informacija pozovem 064/789. Pozvao sam taj broj i poprilično čekao da se javi operater, da bi mi onda bilo saopšteno da će me prebaciti na drugi broj, 064/985, pošto je reč o biznis paketu za četiri broj. Čekao sam skoro 10 minuta da se neko javi na taj broj, a za to vreme, naravno, tarifa kuca svoje, što ću videti na računu na kraju meseca. Da li je to poslovnost kompanije koja se predstavlja kao lider na tržištu telekomunikacija? Ili ste videli dobru priliku da zaradite po ugledu na prevarantske kvizove gde se navodno niko ne javlja a ljudima tuku impulsi? Da li je moguće da Telekom nema tehničkih mogućnosti da unapredi ovaj servis, ili nema para da plati dovoljan broj operatera? Nemojte da radite gospodo, kad ste nesposobni. Prešao sam iz Telenora kod vas, ali ću se sada definitivno vratiti tamo.

  • una kaže:

   Poštovani korisniče, razgovor sa korisničkim servisom se naplaćuje tek po uspostavi veze odnosno tek kada Vam se javi operater. Takođe, cena je fiksna (iznosi 10,16 dinara sa porezom) bez obzira koliko ste dugo razgovarali. Dakle, ne otkucavaju impulsi. Na raspolaganju smo Vam za sva dodatna pitanja. U želji da vam omogućimo da što lakše stupite u kontakt sa nama, nudimo Vam mogućnost da nas kontaktirate na način koji Vama najviše odgovara:Korisnički servis 064/785 (koji Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini) ili da se prijavite putem e-maila:korisnicki.biznis@telekom.rs. Takođe nas možete kontaktirati putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

 23. bac kaže:

  Ocekivao sam malo ozbiljniji odgovor, a ne samo otrcani klise mada drugo nisam ni mogao da se nadam, tako se ne posluje u nadi da ce te me shvatiti pozdra

 24. Branislav kaže:

  Kada bih uzeo telefon uz neki manji paket i izaberem da placam taj telefon na 12 rata da li onda prvu ratu placam prilikom potpisivanja ugovora ili tek naredni mesec kada dobijem racun?

  • una kaže:

   Poštovani Branislave, prva rata se fakturiše u računu za mesec u kom je potpisan ugovor. Npr. ako je ugovor potpisan u junu, prva rata će biti fakturisana u junskom računu.​

   A račun za juni korisniku stiže od 15-og do 20-og u mesecu julu.

 25. bac kaže:

  Interesuje me kao korisnika box paketa kome istice ugovorena obaveza zbog cega su cene aparata toliko velike cak i nerealno vece, jer u mnogim radnjama su cak i jeftiniji, a isto mogu da se uzmu i na rate bez kamata npr tel. u radnji 80e kod vas 12600din
  isto tako u sustini smanjili ste minute mob telefonu koji je imao 500 min ka svim mrezama a sad ima 300 ka svim mrezama i 300 ka mts pa samo na prvi pogled izgleda da ima vise minuta a prakticno manje iako cete vi pokusati da objasnite da nije tako,
  internet pise da je da 10mbs iako je on ne vise od 6 mbs sto je ustvari i tacno i sest spada u onih do deset.
  i jos nesto iako sam korisnik mtsa 10 god box/ post pejd broja ranije iptv adsl nemam nikakvu povoljnost kao dugogodisnji korisnik pri zakljucivanju novog ugovora dali je to zato sto imate monopol na ovu uslugu ili je neodgovorno poslovanje i nebriga za dugogodisnjim korisnicima, pozdrav

 26. Bojan kaže:

  ***Neograničen internet pristup ceo mesec – po smanjenoj brzini do 64/32 Kb/s. Woow, brzina munjevito brzog dial-up sa početka 90-ih godina! Extra ponuda za 80% neobrazovanog stanovništva Srbije. Neka hvala, biću ipak pas u toru ovaca.

 27. Zoran kaže:

  Interesuje me kod nove promocije „Internet Svuda“ da li se dobija nova sim kartica (i broj) za „Mobilni Net 3GB“ paket, za koriscenje u tabletu koji se dobija?
  Naime ja vec imam postpaid ugovor sa telefonom, i logicno bi bilo da se uz tablet dobija i nova kartica sa net paketom cija se potrosnja obuhvata u racunu za paket „Internet svuda“.

 28. Dragan kaže:

  Razumeo sam Vas da jedino kupovinom postpejd paketa i telefona ( znači i jedno i drugo ), kod VAS su korisnici u obavezi da plaćaju 3g uslugu. Moja devojka je skoro uzela paket mix net kod vas i ne plaća 3g uslugu. Ništa mi sad nije jasno. 🙁

 29. Dragan kaže:

  Ne razumem. Da podnese zahtev za deaktivaciju 3g usluge, a on je skoro podpisao ugovor za paket mix net ?

  • una kaže:

   Dragane, ukoliko ne želi da koristi 3G uslugu potrebno je da je deaktivira. Srdačan pozdrav

 30. Dragan kaže:

  Poštovana Una. Moj prijatelj je pre malo više od dve godine uzeo telefon i mix net paket i sve vreme plaćao 3g pretplatu. Pre dva meseca je podpisao novi ugovor sa 50% popusta, (bez telefona), a i dalje na računu stoji stavka 3g pretplata ?

  • una kaže:

   Poštovani Dragane, potrebno je da se podnese zahtev za deaktivaciju 3G usluge. Srdačan pozdrav

 31. Comi kaže:

  Postovani,
  Popust na pretplatu moze ostvariti svako, tako da to nije neka dodatna pogodnost za lojalnost. Slazem se da nije ok sto uz kupovinu telefona mora da se placa i 3G usluga. Inace sam zadovoljan MTS-om, ali preko toga nikao ne mogu preci. Pre cu skupiti pare pa kupiti telefon u radnji nego placati 3G. Isto tako mislim da nije ok da na pitanje zasto mora da se placa 3G usluga odgovarate sa copy-paste odgovorom. I sami smo procitali da je 3G usluga obavezna, ali pitanje je zasto?
  Verujem da komentar necete objaviti, ali morao sam da napisem.
  Pozdrav

  • una kaže:

   Poštovani Comi, svaki vaš komentar/sugestija nam znači, tako da ćemo naravno sve objaviti. Što se tiče 3g usluge, kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom u obavezi ste da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaćate mesečnu pretplatu za 3G uslugu. Srdačan pozdrav

 32. dragan kaže:

  istice mi cetvrti ugovor u MTS-u.Ima li kakvih povoljnosti za potpisivanje petog?

  • una kaže:

   Poštovani Dragane, možete ostvariti popust od 50% na mesečnu pretplatu i to tokom celog trajanja ugovorne obaveze ili možete uzeti nov telefon iz naše ponude uz odgovarajući paket. Pozdrav

 33. Dragan Tara kaže:

  Za mesec dana mi ističe ugovor kod vipa i želeo bih da prebacim broj kod vas. Koji je postupak prelaska iz vipa kod vas i koliko traje ?

  • una kaže:

   Poštovani Dragane, zahtev možete podneti u poslovnicama Telekoma Srbija ili putem on line zahteva ( http://www.mts.telekom.rs/index.php/zahtev-za-prenos-broja.html ). Ukoliko podnesete zahtev radnim danom do 14h smatraće se da je zahtev podnet tog dana, dok će zahtev podnet nakon 14h biti evidentiran kao zahtev podnet narednog dana.

   Ukoliko vaš zahtev za prelazak u mt:s mrežu bude odobren, u roku od 2 (dva) dana od podnošenja zahteva dobićete SMS obaveštenje o odobrenom prenosu broja i datumu prenosa. Do tada možete da koristite svoju staru karticu na uobičajeni način. Aktivacijom nove mt:s kartice možete da nastavite korišćenje svog broja, sada u novoj mreži. Više informacija možete videti ovde http://www.mts.telekom.rs/index.php/prenesi-broj.html. Pozdrav

 34. Damir kaže:

  Sutra mi istice kontrola troskova paket, planirao sam da produzim ugovor, ali i telefon, pa me zanima da li mogu telefon ZTE Blade Q Maxi da uzmem na 12 rata od 950 din. i da li je pretplata dodatnih 500 dinara ili imam popust 250 dinara;tj. da li me izadje sve zajedno 1200 din. sa popustom, pod uslovom da imam prava na sve te uslove?
  Koliko sam shvatio, uslovi su da sam vec bio mts korisnik pod ugovorom (sto i jesam, vec 2 god.) i da imam troskove 1000 dinara mesecno (taj deo ne ispunjavam), al taj uslov mi deluje nepotrebno, jer redovan sam platisa, kakve veze imam dal pricam „1000 din.“ mesecno?

  Hvala

 35. Alex kaže:

  Poštovana Una,
  Ja znam gde je mapa pokrivenosti 3G signala na sajtu, ali ona nije realna. Zaposleni u mts radnjama su mi rekli da nepostoji spisak pokrivenosti pojedinačno za svaki grad, pa mi samim tim ne mogu reći gde ima, a gde nema 3G u Srbiji. Da li uopšte mts ima bazu podataka lokacije baznih stanica i da li može svojim korisnicima da kaže lokacije svojih 3G baznih stanica, tako da oni znaju gde da očekuju 3G?
  Pozdrav.

 36. Nenad kaže:

  Ta tri meseca izmedju placam staru ili novu pretplatu?

 37. Nenad kaže:

  Postovani, u oktobru mi istice ugovorna obaveza od dve godine u pitanju je prva droid mini uz koju sam uzeo i telefon. Koliko najranije pre isteka ugovoro mogu da uzmem drugi telefon i da li se naplacuje promena paketa posto bih sada presao na mix 1250? Hvala

  • veljkoni kaže:

   Poštovani Nenade, tri meseca pre isteka ugovorne obaveze je moguće obnoviti ugovor i uzeti novi telefon. Takođe tada je moguće i promeniti tarifu bez dodatnih troškova.

 38. Goran kaže:

  Interesuje me ako uzmem neki od paketa na popustu od 50% (recimo MixNet S), nakon kog vremena ce mi biti ukljucen roaming (i po kojoj tarifi)?
  Hvala

 39. Aleksandar kaže:

  PoStovani,korisnik sam postpejd paketa od njihovog uvodjenja.ZakljuCeni ugovor mi istiCe uskoro i u dilemi sam da li uopSte da ga produzim!Razlog je jednostavan,mislim da je bolje preci na pripejd,jer Vi ustvari viSe poStujete pripejd korisnike,nego nas „sigurne platiSe“.Stalne promocije potvrdjuju moju konstataciju,bukvalno ispadne jeftinije biti pripejd korisnik.Usput,nikakav popust,poklon,makar i simboliCan,ne dajete za nas koji smo VaSi korisnici duzi niz godina,dok je to sluCaj u drugim mrezama.Ima li ikakve sanse da i mi budemo privilegovani malo?

 40. Alex kaže:

  Poštovani,

  Da li postoji realna mapa 3G pokrivenosti?

  Pozdrav.

 41. Dejan kaže:

  Poštovani,
  da li bih mogao, ako prenesem broj iz Vip mreže u Vašu mrežu, i izaberem Meganet paket,da dobijem 50% popusta na pretplatu,ali i da izaberem neki od boljih telefona?
  Hvala.

  • una kaže:

   Poštovani Dejane, postoji mogućnost da se korisnik opredeli za mogućnost ili 50% popusta ili za telefon po ceni od jedan dinar. Pozdrav

 42. Goran_KG kaže:

  grafikon je havarija, totalna zabuna. Zasto ne uradite onu liniju pa da pomeramo iznos gore/dole dokle nam odgovara i sam sajt nadje najblize u tom iznosu. Ovde mi treba vecnost da nadjem sta mi odgovara. Veoma sam blizu odustajanja od MTS-a. Ako je dobijanje bilo koje informacije ovako komlikovano da mora da odem do korisnickog centra i pitam sta me muci, onda koja je svrha vaseg sajta?
  No, da pojednoistavim pitanje, hocu nesto do 1000 dinara mesecno, postpejd, sa ili bez telefona. Eto, jednostavno da jednostavnije ne moze. Dajte mi odgovore molim Vas.
  Evo predloga, uradite tabelu sta ima do 600 din, sta ima do 1200, sta ima do 2000…3000, 5000, i +5000, i kraj komplikacijama.
  Hvala g-djo/djice Zabunov…zabunili ste nas za medalju :)))

  • una kaže:

   Poštovani Gorane, grafikon je osmišljen da prema svojim potrebama ( Internet, sms poruke, pozivi) se opredelite za osdređenu tarifu. Hvala na predlogu i na dobroj ideji.

   Možete se opredeliti za MixNetS ( mesečna pretplata 660 dinara) ili MixNetL ( mesečna pretplata 1.140,00). Više informacija možete videti na ovom linku http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html

   Nadam se da sam pomogla 😉

 43. Stanko kaže:

  Pozdrav ja sam penzoner i imam paket u telenoru gde za preplatu od 300 din imam 100min za sve mreze i 100 poruka a kad potrosim onda 1000min u mrezi e sad moja baba je u vasoj mrazi pripejd i zanima me da li imate neki slican jeftiniji paket za njuposto nece da menja mrezu.

 44. enko kaže:

  vec 14 godina koristim vase usluge,od toga 7 godina postpaid,od vas nisam nikad dobio ni jedan sms gratis. ozbiljno razmisljam da promenim drugu mrezu iz razloga sto naplacujete taj glupi 3g

  • una kaže:

   Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G servis. Navedena informacija je objavljena na našem zvaničnom Internet portalu, uz svaki 3G mobilni uređaj. Zahvaljujemo na sugestiji.

 45. Zoran Raf kaže:

  Ne mogu više da ispratim sva pitanja vezana za 3G uslugu, te otuda moje pitanje: istekla mi je ugovorna obaveza još pre 4 meseca, a i dalje plaćam 3G uslug (usput za telefon koji i ne podržava 3G). Kako da se prestane sa naplaćivanjem, tj. kako da odjavim istu?

 46. Bee kaže:

  Poštovani, najmanje informacija pronašla sam o Box paketima. Zanima me da li i na njih postoji popust ukoliko ne uzmem telefon? Ako bih sada sklopila ugovor na godinu dana za Box 4, koliko bi bila mesečna pretplata?

 47. Štefan kaže:

  Dali mogu sa Partian moj klub tarife pređem na Kontrolu troškova 1000 uz zadržavanje postojećeg broja. Ugovor mi ističe 08,05,

 48. Imam Galaxy S3 i prepaid karticu. Koju varijanta za internet najbolja posto telefon prevashodno planiram da koristim za Viber, Facebook, Google itd. Hvala unapred!

  • una kaže:

   Snežana, što se tiće Interneta za prepaid možete kupiti Internet dodatke (opcija Uzmi Internet). Naš savet vam je da pređete na postpaid ukoliko ste korisnik androida.

 49. slavisa kaže:

  interesuje me kada bih mogao da aktiviram neki ugovor bez telefona sa 50% popusta posto mi postojeci ugovor prva droid mini istice 24.01.2014..hvala.

  • una kaže:

   Slaviša, najranije možete zaključiti nov ugovor tri meseca pre isteka stare ugovorne obaveze.

 50. zorka kaže:

  zanima me od kada tarifa mix 1250 ima i prenos podataka na stanju mi pise 512000 kb

 51. Vladimir kaže:

  Postovana, imam jednu nedoumicu. Naime, 01.04.2014 mi istice dvogodisnaja ugovorna obaveza jer sam u Handy radnji kupio telefon i presao na BEL 100 paket koji je zamenio prethodni koji sam koristio a to je bio BEL 50. Pitanje glasi – mogu li posle Nove Godine da predjem sa postojeceg BEL 100 paketa na MIX NET M tarifu i da ostvarim popust na pretplatu od 50% za naredni ugovoreni period?
  Bio bih zahvalan ako bi ste mogli da mi odgovorite.
  Pozdrav
  Vladimir

 52. Igor kaže:

  Bilo bi pametnije da umesto cenovnika telefona gde SVI TELEFONI kostaju 1 DINAR, napravite kulturni cenovnik sa pravom cenom telefona i sa umanjenjem u tabeli za svaki od paketa i perioda ugovorne obaveze.

  Kako da kupac sortira telefone po ceni kada svu kostaju 1 dinar ? Zbog ove mane odlucio sam ne kupovati nista kod Vas dok se to ne ispravi.

  U cemu je problem ? Ne zelite da ljudi vide koliko taj telefon zapravo kosta ?

  • una kaže:

   Igore, uz svaki telefon piše cena od 1 dinar, što znači da je telefon uz određenu tarifu 1 dinar a uz druge tarife su druge cene. Za sve telefone postoji tabela u kojoj je sortirana njihova cena u zavisnosti od tarifnog profila.

 53. Slavko kaže:

  Gospođo Una, moram da se osvrnem na vaš odgovor na pitanje od 31.10.2013. u kome vas je Goran pitao zašto ste stavili da je obavezno plaćanje za 3g iako se ne koristi, na šta ste vi odgovorili da je obavezna uz kupovinu 3g telefona.Molim vas da meni odgovorite, ZAŠTO je obavezna pretplata na 3g uz kupovinutelefona koji to podržava, i zašto se to ne stavi kao opcija, ko hoće? Po mom mišljenju, a to je i mišljenje još mnogo ljudi koji to plaćaju a ne koriste (radim na takvom radnom mestu da komuniciram sa mnogo ljudi)da je to običan harač!

  • una kaže:

   Poštovani Slavko,

   Kupovinom postpaid paketa sa 3G telefonom, korisnik je u obavezi da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaća pretplatu za 3G servis. Navedena informacija je objavljena na našem zvaničnom Internet portalu, uz svaki 3G telefon.

   Zahvaljujemo na sugestiji.​

 54. Milan kaže:

  Da li se uz potpisivanje ugovora na dve godine sa varijantom 50% popusta na pretplatu, kao poklon dobije i bluetooth slušalica i prepaid poklon kartica?

 55. Todorovic kaže:

  Da li postoji Best option plan aplikacija, kada uneseš svoj call profil i onda izvršiš billing po svim tarifama i vidiš gde je najjeftinije? To je dobra fora

 56. Vladan kaže:

  Što se tiče mobilnih paketa tu ste ispred konkurencije ali što se tiče mobilnog interneta tu ste na nivou Vip-a, znači očajno. Opremu morate da menjate i kapacitete da proširite, nije cela Srbija centar Beograda.
  Ali što se tiče mobilne telefonije tu skidam kapu, vi ste za koplje ispred drugog po redu Telenora.

 57. Daka kaže:

  Poštovani,
  zanima me da li će te u skorije vreme prekrajati vašu tarife(MIX NET),neodgovara mi npr. da u najnizoj ili bilo kojoj visoj tarifi nudite u sklopu pretplate vise SMS-a od razgovora u minutima.Smatram ukoliko bi rokirali dozvoljene minute sa SMS-om (da ima 300 minuta a 100 poruka)na taj način privukli nove korisnike vaših usluga,ovako me stavljate u iskušenje da pređem kod drugog operatera koji dozvoljava krojenje tj potrošnju onoga šta me sleduje u tarifi koju sam izabrao!?
  Uskoro nam(u porodici)ističu ugovori…pa se nadamo da nećemo biti prinuđeni menjati „kuću“!;)

 58. biljana kaže:

  cao.zanima me da li jos uvek mogu da produzim ugovor i uzmem tel za 1 din. moj paket je mix 400 i da li bih tu nesto doplacivala? unapred zahvalna

 59. Goran kaže:

  Poštovana,
  mene zanima zašto ste stavili da je obavezno plaćanje 3G pretplate uz telefone koji podržavaju tu opciju,iako realno veoma mali broj tu uslugu i koristi,te je to samo još jedan namet korisnicima?

  • una kaže:

   Poštovani Gorane, 3G uslugu kao i sve njene pogodnosti koje su omogućene koristi veći broj korisnika. Aktivacija 3G usluge obavezna je uz kupovinu 3G telefona.

 60. Dusn kaže:

  Poštovani,

  Nadovezao bi se na korisnika Borka,problem oko jačine 3g signala postoji i u Zrenjaninu, konkretno naselje Bagljas gde i živim, signal nije konstantne jačine i veoma varira, dok je kod mene na poslu Beogradska ulica signal uvek konstatne jačine i nema variranja bilo da sam unutar objekta ili van njega,tako da Vas prethodni komentar baš i nije potpuno tačan. Kao dugogodišnji korisnik voleo bi da ovaj problem ubrzo rešite.

  • una kaže:

   Dušane, kao što smo naveli i u prethodnom odgovoru, ima više faktora koji utiču na signal. Postoji mogućnost da je udaljenost od bazne stanice i pomenute ulice mnogo manja u odnosu na udaljenost od naselja u kojem živite.

 61. borko kaže:

  Zasto niste nege u ponudi stavili da li zelite da koristite 3g ili povremeno da koristite 3g?
  Razlog je zatop to niste pokrili svu teritoriju oko Novog Sada npr. A na vasem sajtu stoji da je skoro cela srbija pokrivena

  • una kaže:

   Borko, realan protok zavisi od jačine signala koji imate u Vašem domu, od toga da li postoje fizičke prepreke između telefona i bazne stanice, a najviše od opterećenosti bazne stanice i to od opterećenosti svim vrstama saobraćaja – ne samo prenosom podataka. Nakon modernizacije i unapređenja mreže korisnicima je omogućena i do nekoliko puta veća brzina u odnosu na raniji period.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *