KlikTV – Vaši omiljeni sadržaji(100+TV kanala) uvek dostupni bilo gde da se nalazite

Zašto  KlikTV?

Da li vam se skoro desilo da ste propustili Vašu omiljenu seriju na televiziji ili najzanimljivije događaje iz reality programa koji pratite, jer ste se duže nego što ste planirali zadržali u gradu?

Da li biste voleli da i kada niste u Srbiji budete u toku sa svim aktuelnim dešavanjima kod nas?

Ili da u svakom trenutku možete da „bacite pogled“ na ono što vas zanima u realnom vremenu ili da vratite unazad omiljeni sadržaj ?

Pristupačnost KlikTV-a

KlikTV Vam nudi mogućnost da na smart telefonu, tabletu, desktop ili laptop računaru pratite paket kablovskih kanala različite sadržine – filmskih, informativnih, zabavnih.  

Dovoljno je samo da imate smart uređaj, pristup internetu i na internet adresi https://kliktv.rs/  pristupite sadržaju. Ako Vama više odgovora, dostupne su i smartphone aplikacije za  iOS i Android mobilne telefone.

Vaši omiljeni „zadrugari“ na samo KlikTV od vas

Zanima Vas šta se dešava u poznatoj kući u Šimanovcima baš u svakom trenutku? Veliki broj TV kanala Zadruga će vam omogućiti da zavirite u kuću i saznate šta rade učesnici ovog reality show programa.

Ako ipak volite da pogledate i zabavne emisije ili neki dobar film, za vas je dostupno preko 50 Pink TV kanala.

Dosadio Vam je život  u ružičastom i želite da se informišete o najnovijim svetskim i domaćim dešavanjima, ne brinite, KlikTV će Vas brzo vratiti u stvarnost, zahvaljujući velikom broju informativnih kanala.

Bez obzira u kom ste raspoloženju KlikTV je tu za Vas. Nateraće Vas da se smejete, plačete, radujete, nadate. Rolerkoster emocija je zagarantovan.

Za svakog po nešto i sve na jednom mestu.

Kako do KlikTV-a?

Postoji mogućnost da jednostavno pošaljete sms poruku sadržine KLIK na unapred definisani kratki broj. Nakon potvrde sa vaše strane stići će vam sms poruka sa parametrima za pristup. Ova usluga će vam biti dostupna ako ste korisnik GSM mreže u nekoj od sledećih zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Austriji, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj i Danskoj.

Ako vam ovaj način registracije ne odgovara, jednostavno na portalu https://kliktv.rs/ možete da se registrujete i tom prilikom odaberete za način plaćanja PayPal ili čak CyptoPay.

Ali, to nije sve! Uskoro ćete imati mogućnost da se registrujete i pretplatite na uslugu plaćanjem putem platne kartice.

KlikTV

Ukoliko želite da sebi obezbedite zabavu za celu porodicu i omiljene TV sadržaje pratite baš onda kada  to želite gde god da se nalazite u svetu i koji god da način plaćanja preferirate i to sve u svega nekoliko klika – KlikTV je pravo rešenje za vas.