Uživajte u prazničnom putovanju uz mts roming dodatke

Uoči predstojećih praznika 1. maja i Uskrsa, uz toplije vreme svi se radujemo trenucima odmora i radosti. Bilo da se planira opuštanje kod kuće ili istraživanje novih destinacija, tu je mts da osigura da ostanete povezani sa svojim najdražima, bez obzira na to gde se nalazite.

Zahvaljujući našim mts roming dodacima, opušteno se prepustite prazničnoj avanturi bez brige o visokim troškovima i u romingu. Aktivacijom mts roming dodataka možete slobodno da surfujete internetom, razmenjujete poruke i pozive, i delite svoje avanture na društvenim mrežama i kada ste u inostranstvu.

Aktivirajte naše mts roming dodatke bilo da ste postpejd ili priprejd  mts korisnik i osigurajte sebi miran um dok istražujete nove lokacije ili se opuštate na poznatim mestima.

Pripremite se za dolazak u drugu državu

Pre nego što krenete na put preporučujemo da aktivirate roming dodatak koji važi u zemlji u koju putujete i koji naviše odgovara vašim potrebama.

Ukoliko roming dodatak ne aktivirate pre puta, ne brinite, to možete uraditi kada stignete na željenu destinaciju. Dolaskom u drugu državu vaš uređaj će se automatski povezati na neku od dostupnih mreža. U slučaju da se ne poveže, mrežu možete izabrati ručno. 

U romingu kao kod kuće

Ukoliko nameravate da posetite Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu, preporučujemo vam izuzetno povoljne m:tel roming pakete, koje možete da aktivirate bez obzira na to da li ste postpejd, pripejd ili korisnik tarife Kontrola troškova. Da biste koristili aktivirani m:tel roming paket, važno je da po dolasku u Crnu Goru ili Bosnu i Hercegovinu izaberete m:tel mrežu. Naši m:tel roming dodaci su tu da vam pruže neograničene GB, minute i SMS poruke, i omoguće da opušteno surfujete internetom, gledate omiljene sadržaje i ostanete u kontaktu sa svojim najdražima putem društvenih mreža.

Aktivirajte m:tel 10 za 10 dana ili m:tel 30 za čak 30 dana i uživajte u bezbrižnom romingu. Za više informacija o romingu u Zoni 0 za postpejd korisnike, posetite našu web stranicu. Započnite svoje avanture sa sigurnošću i udobnošću uz naše mts roming tarife “kao kod kuće”!

Uštedite izborom i aktivacijom roming dodatka

Aktivirajte atraktivne roming dodatke i opušteno razgovarajte uz Evropa CALL ili Planeta CALL roming dodatak, a za više interneta na raspolaganju su vam roming dodaci: Evropa NET ili Planeta NET, kao i UAE NET. Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom i kada ste u romingu.
Posebna pogodnost je ta što roming dodatke možete aktivirati i po dolasku u drugu državu, slanjem besplatne SMS poruke, a proveru preostalog saobraćaja besplatnim pozivanjem broja *797#.

Neka vaši praznici budu ispunjeni radošću i nezaboravnim trenucima.

Informacije o cenama u roming zonama

Roming zone su definisane geografske regije koje obuhvataju zemlje širom sveta, a u skladu sa njima su formirane i cene roming saobraćaja. Razdvajanje zemalja u zone omogućava preciznije tarifiranje usluga tokom putovanja.

Važno je znati kojoj zoni pripada zemlja u koju putujete, jer to može značajno uticati na troškove odlaznih/dolaznih poziva, SMS poruka i korišćenja interneta. Upoznavanje sa cenama u roming zonama pruža vam mogućnost da planirate svoje troškove unapred i izbegnete neželjena iznenađenja na računu. Da biste pravilno upravljali svojim roming troškovima, lako i brzo možete saznati kojoj zoni pripada zemlja u koju putujete odabirom te zemlje iz padajućeg menija na stranama za postpejd ili pripejd roming dodatke. 

Na taj način, bićete sigurni da ste se potpuno pripremili za roming avanture bez neprijatnih finansijskih iznenađenja.

Uživajte u prazničnom duhu i povezanosti, sa mts roming dodacima koji svako putovanje čine još posebnijim!

Autor: Marina Marković