BALKAN MYUSIC (broj 1 aplikacija za domaću muziku)

Svet muzike nikada nije bio bliži – uz našu BALKAN MYUSIC aplikaciju! Internet brzine mts mobilne i fiksne mreže iz godine u godinu rastu sve više a samim time i pristupačnost naših sve boljih i brojnijih aplikacija i servisa koje vam nudimo!

Ljubitelji muzike putem svojih smartfon uređaja ili računara u mogućnosti su da u svako vreme na svakom mestu pristupe velikom broju web radio stanica, youtube muzičkim strimovima, muzičkim platformama sa bezbrojnim predefinisanim playlistama itd. Ali glavna odlika modernog uživanja u muzici su strimovi muzičkih sadržaja kreiranih po meri pojedinca!

Ukoliko rado uživate u muzici širokog žanrovskog spektra, kako domaćih tako i regionalnih izvođača – BALKAN MYUSIC platforma je pravi izbor za vas! Bez obzira da li ste uvek u pokretu ili u radnom ili kućnom ambijentu, Balkan Myusic je uvek tu – na dohvat ruke, u formi aplikacije na vašem smartfon uređaju, tabletu, laptopu ili računaru. Takođe, aplikacija omogućuje online i offline (preloaded) slušanje muzičkih sadržaja. Uživajte u omiljenim ritmovima i strofama vanvremenskih hitova izvođača kao što su Bajaga, Oliver Dragojević, Haris Džinović, Riblja Čorba, Piloti i mnogih drugih!

Za sve mts korisnike koji internet konekciju putem mobilne ili WiFi mreže Balkan Myusic platforma je na dohvat ruke! Ali to nije sve – za naše korisnike mts mobilne mreže u Srbiji obezbedili smo i posebnu pogodnost – korišćenje ove aplikacije neće ulaziti u obračun potrošnje njihovog internet saobraćaja!

Podržani su sledeći operativni sistemi: Android, iOS, kao i pretraživači: Chrome, Explorer, Firefox, Brave i Safari. Aplikaciju putem korisničkog naloga nije moguće koristiti na više uređaja istovremeno. Balkan Myusic aplikacija može se aktivirati na nekoliko načina: preko „Moj mts“ portala, pozivom kontakt centra ili lično u mts poslovnici.

Za korisnike mts mobilnih post-paid tarifa pripremili smo i dodatne pogodnosti pri korišćenju Balkan Myusic aplikacije:
Omorika 12 – 3 meseca besplatno od prve aktivacije
Omorika 25 – 6 meseci besplatno od prve aktivacije
Omorika 50, Soko Lite, Soko Max – besplatno tokom cele ugovorne obaveze

Iskoristite promotivni period i besplatno uživajte u najboljoj regionalnog muzici! Nakon isteka promotivnog perioda, cena mesečne naknade za korišćenje aplikacije iznosi 399 dinara.

Kako da aktiviram Balkan Myusic aplikaciju?

Aktiviranje aplikacije Balkan Myusic može se izvršiti putem “Moj mts” mobilne aplikacije. Takođe, aktivacija se može izvršiti i putem “Moj mts” portala na web adresi: moj.mts.rs
Na tom portalu možete se ulogovati u vaš korisnički profil putem LOGIN forme (vaši kredencijali dobijeni prilikom registracije na ovom portalu) ili putem vašeg mts mobilnog broja telefona.

Sa leve strane portala u padajućem meniju odaberite sekciju “Digitalni Servisi” u okviru koje možete odabrati aplikaciju Balkan Myusic i aktivirati istu klikom na ponuđenu opciju. Ukoliko ispunjavate uslove za posebne pogodnosti, prikazaće se poruka sa opisom pogodnosti za vaš paket aplikacije.

Nakon toga možete preuzeti Balkan Myusic aplikaciju sa App Store-a, Google Play-a ili Huawei app gallery-je na svoj uređaj. Nakon instalacije, pokrenite aplikaciju i izaberite opciju „Registrujte se“. U ovom polju kreirate nalog za korišćenje Balkan Myusic aplikacije. Potrebno je da unesete svoj mejl i da kreirate lozinku. Potom, na mejl adresu biće vam poslat aktivacioni link.

Nakon aktivacije naloga putem linka iz maila, ponovo pokrenite aplikaciju i u delu „pretplata“ odaberite „Moj mts“. Potrebno je još samo da unesete svoje korisničko ime i lozinku za logovanje na portal Moj mts. I to je to, aktivirali ste Balkan Myusic aplikaciju!

Ukoliko želite da koristite Balkan Myusic aplikaciju na vašem PC računaru (web browser), otvorite web adresu:  balkanmyusic.com  – i na toj stranici unesite email adresu kojom ste se registrovali na Moj mts portal kao i lozinku, nakon čega vam preostaje samo da… uživate u dobroj muzici!

Kako da deaktiviram Balkan Myusic aplikaciju?

Balkan Myusic možete deaktivirati putem portala/aplikacije Moj mts (sekcija Balkan Myusic, opcija DEAKTIVIRAJTE), ili pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili lično u najbližoj mts poslovnici. U mesecu deaktivacije usluga će biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Iskoristite sve promo pogodnosti i uživajte u omiljenim muzičkim numerama uz Balkan Myusic!

Prijava smetnje

Smetnje možete prijaviti na jedan od sledećih načina:

  • Pozivom na broj 0800 100 100
  • Prijavom na čet kanalu
  • Dolaskom na prodajno mesto Telekoma Srbija
  • Putem društvenih mreža
  • Prijavom na e-mail: info@telekom.rs ili mtsinfo@telekom.rs