Da li ste čuli za MOVE’N’GO aplikaciju?

Načini gledanja televizije nekad i danas su se neuporedivo promenili. Nekada smo čekali nedelju uveče da gledamo „Bolji život“, svi okupljeni oko jednog televizora u kući koji je najčešće zauzimao centralno mesto u dnevnoj sobi. O tome ko je imao pravo da koristi daljinski nećemo u ovom tekstu. Sada, televiziju možete da gledate bilo gde: u autobusu ili dok ga čekamo, na poslu, u školi na odmoru. I to ne samo emisije koje se trenutno emituju već i one koje su emitovane pre nedelju dana. Jedan od načina kako je to moguće je i korišćenjem usluge MOVE’N’GO.

Ko može da koristi uslugu?

Ukoliko ste korisnici Super plan paketa Telekoma Srbija, već imate omogućenu MOVE’N’GO uslugu. Ukoliko niste, pogledajte sve o Super plan paketima usluga ovde i izaberite Plan koji vama i vašoj porodici najviše odgovara.

Šta je potrebno za korišćenje usluge?

Sve što vam treba da biste gledali željeni sadržaj je da preuzmete aplikaciju MOVE’N’GO na vašem pametnom uređaju sa Google Play ili App Store prodavnice, pristupite usluzi preko vašeg računara na ovom linku ili instalirate MOVE Smart aplikaciju na vašem Android TV uređaju, Samsung ili LG Smart TVu.

Prilikom potpisivanja ugovora za Super Plan paket uslugu neophodno je ostaviti mejl adresu na koju će stići pristupni podaci za MOVE’N’GO aplikaciji (korisničko ime i lozinka), kao i PIN koji se koristi za roditeljsku kontrolu.

Šta mogu da gledam?

Pored gledanja TV emisija koje se trenutno emituju na kanalima, korisnicima je dostupno i vraćanje programa 7 dana unazad. Ukoliko ste možda propustili poslednju epizodu serije „Bunar“ koja se premijerno prikazuje na Superstar kanalu, pronađite propuštenu epizodu u programskoj šemi kanala. Ukoliko niste sigurni kada se emitovala, unesite naziv emisije u polje za pretragu sadržaja. 

U sekciji Video klub, pored brojnih domaćih i stranih naslova se nalaze i najpopularnije serije iz produkcije Telekom Srbija: Južni vetar 2: Ubrzanje, Zlatni dečko, Klan i mnoge druge.

Na koliko uređaja mogu da gledam?

Gledanje sadržaja korišćenjem MOVE’N’GO usluge moguće je na 3 uređaja istovremeno. Ukoliko imate više uređaja, ne morate da brinete. U svakom trenutku možete izvršiti zamenu uređaja i nastaviti sa gledanjem sadržaja na novom uređaju. Zato ne čekajte ponedeljak, prvi u mesecu ili Novu godinu nego već sad odaberite neki od Super plan paketa i uživajte u televiziji bilo gde i bilo kada!