Apollon-aplikacija za filmofile

Apollon je tu za sve ljubitelje filmskih iluzija. Ako ste čuli za određeni film ili seriju koju ste propustili, tu je aplikacija Apollon koja u svojoj ponudi ima preko 10 000 sati holivudskog, domaćeg i stranog filmskog i serijskog programa sa prevodom i bez reklamnih poruka.

Ova usluga je namenjena mts korisnicima i može se koristiti na mobilnim smart telefonima i tabletima, kao i na TV-u. Korisnicima iris TV usluge je, pored aplikacije na raspolaganju i Video klub paket Apollon koji mogu da aktiviraju u okviru usluge iris TV ili iris GO. Aplikacija je dostupna na Android i iOS operativnom sistemu, a za njeno korišćenje je neophodan internet pristup preko mobilne mreže ili preko WiFi-a. Dodatna pogodnost je ta da ukoliko se aplikacija koristi preko mts mobilne mreže, internet saobraćaj se ne naplaćuje, izuzev ako ste u romingu, saobraćaj se naplaćuje po važećoj tarifi.

Apollon- aplikacija za filmofile, usluga je namenjena mts korisnicima i može se koristiti na mobilnim smart telefonima i tabletima, kao i na TV-u.

U jednom trenutku moguće je korišćenje usluge samo na jednom uređaju. Logovanjem na aplikaciju na drugom uređaju i pokretanjem strima, automatski se isključuje korišćenje aplikacije na prethodnom uređaju, s tim da ne postoji ograničenje u broju zamena uređaja.

Kako se prijaviti za korišćenje Apollon aplikacije?

Postupak je vrlo jednostavan. Prilikom aktivacije usluge i nakon izbora paketa Apollon, na portalu/aplikaciji Moj mts prikazuje se način naplate – preko zbirnog računa. Nakon aktivacije usluge, bićete preusmereni na aplikaciju u Google Play/App internet prodavnici da biste je instalirali. U okviru aplikacije potrebno je da izaberete operatora mts i unesete svoje ime i lozinku sa naloga Moj mts da biste se registrovali za korišćenje usluge i zabava može da počne.

Ako ste iris TV korisnik, Video klub paket Apollon možete da aktivirate putem iris TV menija.

Koliko ovo zadovoljstvo košta?

Usluga je bazirana na plaćanju mesečne naknade za korišćenje aplikacije (korisnik plaća mesečnu naknadu za korišćenje Video klub paketa Apollon u okviru iris TV usluge u iznosu od 399 dinara i mesečnu naknadu za korišćenje aplikacije u iznosu od 699 dinara).

Apollon usluga (aplikacija) obuhvata jedan paket čije je trajanje mesec dana i koji se naplaćuje preko zbirnog računa.

U mesecu aktivacije usluga se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja. Pretplata na paket automatski se obnavlja dok se ne otkaže. U mesecu deaktivacije naplaćuje se pun iznos i paket važi do kraja meseca.

Takođe, nakon prve aktivacije Video klub paketa Apollon, prvih mesec korišćenja paketa su besplatna (odnosi se na aktivaciju paketa u okviru usluge iris TV ili u okviru usluge iris GO). Cena mesečne naknade nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 399 dinara. Ukoliko korisnik u toku promotivnog perioda deaktivira paket, pa ga naknadno ponovo aktivira, besplatan period korišćenja paketa mu više neće biti na raspolaganju. Video klub paket se u mesecu deaktivacije naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja i deaktivira se u danu deaktivacije paketa.

Korisnicima MAX iris TV paketa Video klub paket Apollon automatski je uključen u ponudu, dok se korišćenje aplikacije naplaćuje. Korisnici postpaid Soko Max tarife mogu besplatno da koriste aplikaciju. Samo da napomenemo da se korisniku usluga ne uključuje automatski, već je potrebno da se za nju prijavi.

Zašto Apollon?

Kada govorimo o Apollonu, jedna od prednosti u odnosu na druge platforme za gledanje filmova i serija, jeste bogat izbor proslavljenih ostvarenja jugoslovenske kinematografije. Raznovrsnost sadržaja za sve generacije, jednostavan način prijave po povoljnoj ceni su dovoljno razloga da postane novi član porodice.

Dobrodošli u Apollon klub!