mts Disk

mts Disk-zaštićen onlajn memorijski prostor za bezbedno čuvanje podataka.

Svi znamo da fotografije, video zapisi, muzika, različiti formati dokumenata i brojni ostali sadržaji vremenom počinju da se nagomilavaju i guše memoriju na našem mobilnom telefonu. Ne možemo da ih se tako lako odreknemo i da ih obrišemo, a opet, s druge strane, imamo konstantan problem sa memorijom na telefonu koja sve više otkazuje.

Ovaj problem pouzdano, brzo i lako rešava usluga mts Disk, jer sve što vam je važno možete da sačuvate na mts serverima – u zaštićenom onlajn memorijskom prostoru, kojim možete da upravljate i da ga, kreiranjem albuma i foldera, uređujete po vašoj želji. Vašim podacima uvek možete da pristupite putem mts Disk aplikacije ili portala. Naravno, ukoliko to želite, uvek možete i da ih prebacite na novi mobilni uređaj ili računar.

mts Disk

Iznenadni online hitan sastanak, omogućen pristup svim važnim fajlovima

Desilo vam se sigurno da dok ste na odmoru dobijete poziv da prisustvujete neodložnom online sastanku, i da vaš tim traži vaše učešće u rešavanju i donošenju nekih bitnih odluka. To je lako ostvarljivo jer je tu mts Disk gde imate pristup svemu onome što ste sačuvali: razni fajlovi, podsetnici, dokumenta(excel, word, ppt..). Sve za šta ste želeli da napravite backup podataka je tu, za sve sadržaje sa mobilnog uređaja ili računara kao i pristup sa bilo kog mesta u bilo koje vreme iz aplikacije ili preko web-a. Aplikacija je dostupna na Android i iOS operativnim sistemima. Maksimalna veličina fajla koja se može postaviti je 4 GB. Uvek možete da dokupite neki od paketa iz mts ponude.

Gubitak telefona, na odmoru ste…

Isključite emocije, bez stresa, na odmoru ste. Ukoliko se dogodio taj peh i da ste izgubili telefon gde se nalaze najdraže vaše fotografije i video zapisi ili drugi fajlovi, vi u tom trenutku znate da možete da im pristupite i sa drugog uređaja i da su sve one sačuvane i zaštićene na aplikaciji mts Disk. Možete da uređujete svoj memorijski prostor, da kreirate albume, foldere, kao i da sinhronizujete podatke koje imate na vašem telefonu sa mts Disk prostorom.

Ukoliko ste korisnik neke od naših postpejd tarifa kao benefit u okviru tarife dobijate besplatan memorijski prostor na mts Disku:

  • Soko Max – 100 GB
  • Omorika 12, Omorika 25, Omorika 50, Soko Lite i Zmaj tarifa – 30 GB
  • Morava 150 i Morava 300 – 10 GB

Ukoliko vam treba više memorijskog prostora, uvek možete da kupite neki od paketa iz naše ponude – Disk 100 GB ili Disk 30 GB. Usluga mts Disk je namenjena korisnicima svih mts tarifa – postpejd, pripejd i Kontrola troškova tarifa.

Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts Disk aplikacije se ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupite i ukoliko koristite WiFi povezivanje.