mPLAY TV aplikacija

mPLAY TV aplikacija, za vaš bogat, raznovrstan i ekskluzivan sadržaj.

Nije nikakva tajna da Telekom Srbija ima cilj proširenja na druga tržišta. U tome sve više napreduje i u sve više zemalja postoji mTel mreža. Pre nego što se pojavila mTEL mobilna mreža, Severna Makedonija je imala tri mobilna operatora. Pitanja koje se uvek postavljaju iz ugla korisnika su:

„Zašto bih ja prešao u mTEL mrežu?“

„Zašto bih ja izabrala mTEL mrežu“?

Teško je ostati konkurentan u digitalnom dobu gde je „neograničeno“ česta reč – neograničeni minuti, poruke, ogromne količine interneta… Kako se istaći kod korisnika, šta ponuditi novo što im već nije na više strana omogućeno?

Šta nudi mPLAY TV aplikacija?

mPLAY TV je aplikacija koja korisnicima nudi prikaz od 30 TV kanala u okviru kojih su obuhvaćene sve bitne kategorije – tu se mogu naći najgledaniji sportski, informatički, muzički i filmski programi. Za sve one koji vole da bindžuju, na raspolaganju su VoD sadržaji gde se mogu naći kako kultne tako i savremene serije i filmovi, preko 60 naslova.

Najgledanije domaće serije nove generacije poput „Ubice mog oca“, „Besa“, „Klan“, „Crna svadba“ i mnoge druge se mogu naći upravo na ovoj aplikaciji.

mPLAY TV aplikacija se može preuzeti sa Google Play i Apple Store na makedonskom području i instalirati na mobilne uređaje (mobilni telefon, tablet), kao i TV uređaje sa SmartTV funkcijom.  Istovremeno je moguće gledati mPLAY TV sadržaj na dva uređaja, telefonu i pametnom TV-u.

Šta čini mPLAY TV aplikaciju specijalnom?

Besplatan pristup vrhunskom sadržaju! mPLAY TV sadržaj je omogućen korisnicima koji su se pretplatili na jednu od sledećih MTEL usluga:

  • mSTART14 prepaid SIM kartica sa redovnom dopunom kredita od najmanje 299 MKD mesečno
    • mSTART20 pripejd SIM kartica bez dopune u prvom mesecu, od sledećeg meseca uz redovno dopunjavanje kredita od najmanje 299 MKD mesečno
    • Uz pretplatnički ugovor za tarifni model mCONNECT L
    • Uz pretplatnički ugovor za mBOX Trio Max paket