Stingray Music

 

Stingray Music popularni muzički servis, koji uključuje veliki izbor plejlista različitih muzičkih pravaca i hitova iz različitih perioda.

Zašto baš Stingray Music

Tokom godina, brojni korisnici su usvojili plejliste kao svoj personalizovani džuboks. Međutim, ponekad se iz liste pesama različitih žanrova čuje pogrešna melodija „u pogrešno vreme“. Na primer, muzika za opuštanje ili tokom rada nije prikladna za zabavu petkom uveče ili tokom treniranja. S tim u vezi pojavila se potreba za muzikom u zavisnosti od konteksta, tako da trenutno stanje uma ili aktivnosti mogu u velikoj meri da utiču na način na koji će preporuka melodije da bude shvaćena.

Stingray Music tim je kreirao brojne plejliste sa pažljivo biranim numerama koje se redovno ažuriraju ili menjaju u zavisnosti od konteksta, na primer ponuda božićnih pesama u decembru mesecu. Korisnici mogu da pretražuju plejlistu unosom imena izvođača, a aplikacija automatski pronalazi sve plejliste koje sadrže njegove pesme.

Stingray Music
Stingray Music
Stingray Music
Stingray Music

Plejliste za određenu priliku

Niko ne može da vas poznaje bolje od vas samih, a postoji i posebna radost u slušanju i deljenju muzike koju ste lično sastavili. Ukoliko ste ponekad puštali pesme sa nekog albuma drugačijim redosledom, ili dodavali pesme drugih izvođača, onda će pravljenje plejlista definitivno predstavljati značajan poduhvat. Da li je neka plejlista dobra ili loša je svakako subjektivna stvar. Zavisi od osobe koja sluša, kao i onoga što bi plejlista trebalo da postigne, stvori određeni vajb ili da ponudi osmišljeno putovanje kroz različite zvuke i emocije

Na mobilnim uređajima Stingray Music aplikacija omogućava pristup svim muzičkim žanrovima i najnovijim pesmama sa top listi lokalnih ili međunarodnih izvođača, ili muziku sa trending liste. U aplikaciji se mogu obeležiti omiljeni muzički kanali, pogledati informacije o tekućoj numeri, kao i o pesmi koja sledi, a što je najvažnije nema reklamnih poruka.

Ova aplikacija je besplatno dostupna samo za korisnike iris TV usluge, s obzirom na to da je Stingray Music paket sastavni deo Plus i Max paketa iris TV-a. Stingray music dodatni paket se naplaćuje mesečno u iznosu od 125 dinara.

Ukoliko vam je potrebna muzika za određenu priliku, dovoljno je da na aplikaciji pronađete željenu plejlistu i prepustite Stingray Music aplikaciji dobre vibracije.