Digimarket – mesto zabave

mts Digimarket prodavnica – odgovora svim Vašim zahtevima. Gejming industrija je u svetu prepoznata kao brzo rastuća industrija koja je trenutno veća i profitabilnija od filmske i muzičke zajedno. Procenjuje se da je svaka treća osoba na svetu gejmer i tome je najviše doprineo razvoj igara za mobilne telefone i desktop računare. Deset najpopularnijih svetskih gejmera prošle godine je zaradilo više od 300 miliona dolara. Ovaj trend je stigao i do nas, a ogroman procenat dece i omladine igra igrice i žele da budu gejmeri.

Da li u vašoj porodici ima gejmera?

Ako je tako, obavezno morate znati sve o mts digitalnoj prodavnici „Digimarket“. Umesto odlaska u obližnju prodavnicu, vaučeri za vaše omiljene servise se mogu lako kupiti online u roku od nekoliko sekundi, tako da igranje igara ne mora da bude pauzirano ili ometano.

Na Digimarketu možete kupiti vaučere za popularne igrice, učiti jezike, pevati i pratiti koncerte. Vaučeri za ponuđene servise na Digimarketu se mogu koristiti za kupovinu igara, sadržaja igara i stavki u igrama na platformama. Digimarket sadrži više servisa koji se konstantno dopunjuju u zavisnosti od potreba korisnika.

Šta je sve u ponudi na Digimarketu?

Pevajte vaše omiljene pesme uz Stingray karaoke, učite strane jezike uz Busuu, okupite se na Twitch-u sa milionima drugih ljudi, komunicirajte i pravite svoju zabavu.

Najpopularniji vaučeri za igrice su na dohvat ruke

  • Steam nudi preko 40.000 igara sa preko 132 miliona aktivnih korisnika, mesečno upravljanje digitalnim pravima (DRM), hostovanje servera, video strimovanje i mogućnost umrežavanja sa drugim igračima, pravljenje liste prjatelja ili grupe uz mogućnost ćaskanja u igri, kao i cloud storage.
  • Fortnite je onlajn video igra preživaljavanja razvijena od strane studija Epic Games. Vaučer se odnosi na kupovinu V-bucksa, valute ove igrice, koji se mogu potrošiti na kupovinu skinova i emotikona.
  • PUBG MOBILE je jedna od najpopularnijih “Battle Royal” igara za mobilni telefon koja je razvijena od strane kompanije Bluhol. U igri se učesnici bore međusobno da ostanu poslednji preživeli. Pre svakog meča bira se način igre koji može biti solo ili timski, u perspektivi prvog ili trećeg lica, na željenoj mapi na kojoj će se borba odvijati.
  • Playstation vaučer predstavlja digitalnu valutu koja se koristi za kupovinu sadržaja u prodavnici Playstation konzole. Vaučer za Playstation je usluga koja omogućava da igrate na mreži sa određenim kompatibilnim igrama i takođe daje mogućnost kupovine određenih naslova onlajn igara u US regionu.
  • Xbox vaučer se može koristiti za kupovinu najnovijeg XBOX kompletnog programa preuzimanja igara, aplikacija, filmova, TV programa, uređaja i još mnogo toga.
  • Roblox je video igra koja omogućava korisnicima da dizajniraju sopstvene igre i igraju širok izbor različitih vrsta igara koje su kreirali drugi korisnici. Sama platforma hostuje igre koje kreiraju korisnici i virtuelne svetove koji pokrivaju širok spektar žanrova, uključujući zabavne, igre sa preprekama, igre uloga, i druge.
  • League of Legends je popularna višekorisnička onlajn borbena arena, koju je razvila i izdala kompanija Riot Games. Igra koristi Frimium model i podržana je mikrotransakcijama. Vaučer se može iskoristiti za kupovinu Riot Points.
  • Minecraft je popularna video igrica namenjena mlađoj populaciji u kojoj je sve izgrađeno od kockica. Nebrojene su mogućnosti onoga što se može kreirati u Minecraft svetu. Daje mogućnost kombinovanja različitih materijala i stvaranja predmeta za izgradnju, preživljavanje, lov i bitke.

Naravno pored navedenih servisa može se naći još mnogo toga u okviru Digimarketa.

Kako kupiti vaučere?

Veoma lako, posetite Digimarket stranicu na mts portalu ili na Moj mts aplikaciji, izaberite vaučer i izvršite kupovinu. Naplata će se izvršiti zaduživanjem vašeg mobilnog broja. Nakon uspešne naplate na vaš telefon pristići će SMS sa kodom kupljenog vaučera.

Pregled servisa koje ste aktivirali na Digimarketu, možete u svakom trenutku pogledati na mts portalu i Moj mts aplikaciji.

Posetite Digimarket i uživajte!