Tajna uspešne i efikasne kadrovske administracije

Koliko puta vam se desilo da nemate vremena da ispratite sve izmene propisa iz oblasti radnih odnosa ili da shvatite da vam nedostaje iskustvo u izradi dokumenata u skladu sa Zakonom o radu ili da jednostavno trošite previše vremena na unos i prekucavanje podataka prilikom izrade svakog dokumenta?

Da li uvek znate gde su vam dokumenta za zaposlenog, ko je sve na bolovanju, ko na godišnjem odmoru, kome je istekao Ugovor o radu, kome je produžen, a kome ne? Ili vam je evidencija o radu i radnom vremenu zaposlenih, kao i evidencija o njihovim zaradama zadavala glavobolju?

U tom slučaju, Kadrovska.rs je pravo rešenje za vas.

Kadrovska.rs ilustracija

Šta je Kadrovska.rs i šta omogućava?

Kadrovska.rs je web aplikacija koja je nastala upravo iz potrebe da se na jednom mestu i jednim klikom sistemski rešavaju problemi sa kojima se susreću firme i knjigovodstvene agencije prilikom vođenja kadrovske administracije. Ova aplikacija sadrži set integrisanih dokumenata koji je dovoljan za 99% procesa i dokumenata svake kadrovske službe i nalazi se na poslednjem sloju mts digitalnog ekosistema.

Kome je usluga namenjena?

Ova usluga je namenjena firmama koje žele da unaprede rad svoje kadrovske službe i što manje vremena izgube na izradu kadrovske dokumentacije, kao i knjigovodstvenim agencijama koje za svoje klijente obavljaju poslove kadrovske administracije i koje žele da taj proces ubrzaju i ostvare dodatni profit.

Dakle, bilo da ste poslodavac ili knjigovođa, Kadrovska.rs će vam omogućiti da izradite neophodne izveštaje i vodite obavezne kadrovske evidencije uz šablone dokumenata čiju sadržinu možete da menjate i prilagođavate prema svojim potrebama. To znači da ćete uvek imati jednostavnu i brzu automatsku izradu svih dokumenata, sve evidencije na jednom mestu, izveštavanja i obaveštavanja, bolju organizaciju rada, dokumenta tačna i uvek u skladu sa zakonom, a samim tim i sigurnost prilikom inspekcijskih nadzora.

Kadrovska.rs će rasteretiti vašu kadrovsku službu, olakšati joj komplikovanu administraciju i omogućiti da sa uspehom upravlja odeljenjem ljudskih resursa u vašoj firmi, a uz maksimalno poštovanje zakonskih odredbi. To će vam doneti veliku uštedu u vremenu, a samim tim i u novcu, te mogućnost da se bavite svojom primarnom delatnošću, svojim biznisom.

Pored vašeg odnosa sa radnicima koji je vezan isključivo za posao koji obavljaju, dodatno opterećenje i veliki utrošak vremena predstavljaju pravni i knjigovodstveni poslovi koji se moraju sprovoditi, a vezani su isključivo za radne odnose. Problem, međutim, nije u njihovom sprovođenju, već u kvalitetu i usklađenošću sa zakonom. Zato je tu usluga Kadrovska.rs koja će vam pomoći u stručnosti, a doprineti efikasnosti vašeg poslovanja.

Vama

Ako ste se prepoznali u ovoj priči o problemima sa kojima se svakodnevno susreću mnoge firme i knjigovodstvene agencije u svom poslovanju, a potrebno vam je efikasno i isplativo poslovno rešenje i to na duge staze, usluga Kadrovska.rs bi bila definitivno najbolje uložen novac u pronalaženju tog rešenja. U to se možete uveriti i sami, jer imate mogućnost da prvih mesec dana besplatno isprobate ovu izuzetno praktičnu uslugu.