Digitalna rešenja za brzu i laku transformaciju vašeg poslovanja

Brojni su razlozi zbog kojih su digitalna rešenja preporuka za postizanje boljih poslovnih rezultata, a svakako najvažniji su efikasnije korišćenje vremena, bolja organizacija posla i smanjenje troškova poslovanja.
Ako još uvek niste sigurni šta i na koji način da odaberete, evo nekoliko saveta i preporuka.
Odabir odgovarajućih softverskih alata i IoT digitalnih rešenja pružiće adekvatnu podršku u digitalizaciji vašeg poslovanja, a prvi korak za unapređenje jeste korišćenje cloud tehnologije, ukoliko već to niste uradili. Ova tehnologija obezbediće pristup poslovnim podacima i aplikacijama sa bilo kog mesta, ali i znatnu uštedu, jer ne zahteva kupovinu i održavanje skupe IT infrastrukture.
Digitalna rešenja

Izberite jedinstvena digitalna rešenja koja će vam pomoći da lakše prevaziđete  izazove, unapredite efikasnost i konkurentnost vaše firme, kao i da značajno smanjite troškove.

OTA Sync

Baviti se ugostiteljstvom danas je, zaista, pravi izazov. U moru ponuda, kojima su gosti izloženi sa različitih strana, važno je istaći se kvalitetom. Sve je postalo transparentno, sve se ocenjuje, od ponude smeštaja i ljubaznosti osoblja pa do načina na koji se stiže do informacija o smeštaju i lakoće rezervacije. Zato je važno digitalizovati svoje poslovanje i na taj način značajno ga unaprediti. Uz sveobuhvatno OTA Sync digitalno rešenje možete lako da automatizujete sve poslovne procese, da efikasnije upravljate smeštajnim kapacitetima i rezervacijam i radite na unapređenju veština zaposlenih. Sve ovo će dovesti do većeg zadovoljstva gostiju i boljeg korisničkog iskustva, čime ćete povećati vašu vidljivost, a time i konkurentnost.

Pametne zgrade i kancelarije

Zakoračite u budućnost i učinite vaš poslovni prostor još efikasnijim i udobnijim.  Upravljajte pametno vašim kancelarijama i zgradama, smanjite troškove i obezbedite vašim zaposlenima najbolje uslove za rad.

Implementacija IoT rešenja Pametne zgrade i kancelarije doneće vam brojne benefite. Uspostavićete potpunu kontrolu kvaliteta vazduha, zaštite od požara i potrošnje električne i toplotne energije, na veoma jednostavan i lak način.  

Acronis

Svi znamo koliko je važno da naši poslovni podaci budu sigurni i zaštićeni od pretnji sa interneta ili gubitka. Sigurnost važnih informacija obezbedićete primenom Acronis digitalnog rešenja koje je izuzetno pouzdano. Ovaj softverski alat omogućava pravovremeno otkrivanje i zaustavljanje napada i kreiranje rezervne kopije servera, fajlova i aplikacija,  bez obzira na to gde se one nalaze.

Digitalna rešenja - Acronis

Kaspersky i Trend Micro antivirusna rešenja

Antivirusna digitalna rešenja su važna komponenta zaštite IT resursa svake firme, bez obzira na njenu veličinu i delatnost. Ona su dizajnirana tako da detektuju maliciozna ponašanja i uklone različite vrste virusa koje mogu oštetiti ili ugroziti funkcionalnost sistema ili dovesti do gubitka podataka. Primena Kaspersky Endpoint Security ili Trend Micro Worry-Free antivirusnih alata blokiraće pretnje i sprečiti širenje virusa sa jednog na ostale uređaje, dok će poslovni podaci ostati bezbedni.

Digitalna rešenja doneće brojne prednosti vašem poslovanju, a neke od njih svakako su lakša pretraga podataka, brža razmena i pristup digitalnoj dokumentaciji, kao i veća bezbednost poverljivih informacija definisanjem različitih nivoa za pristup.