Zvonili ste?

Lurch, Bejts i Ćirko… Batleri koji drže kuću na okupu, rešavaju probleme i znaju sve što treba da se zna. Ko ne bi voleo da ima svog batlera, da ne mora da razmišlja o gomili sitnih stvari koje nam odvraćaju pažnju od onoga što nam je zaista bitno.

Lurč, batler porodice Adams izgovara "Zvonili ste? (You rang?)" - ilustracija za mts Batler

Digitalni start

Poznato je da je za uspešno poslovanje postalo neophodno da je barem neki od procesa digitalizovan. Da bi ste uopšte startovali sa poslom, potrebno je da imate svoj domen, web stranicu i e-mail. Vaš digitalni start može da sadrži i licencirani Microsoft Office, i spremni ste za rad.

Je li vas uhvatila nervoza? Toliko novih servisa, gde kupiti, ko će podesiti i održavati sve to?

Dobar dan, ja sam vaš mts Batler

Ništa od toga nije problem, mts Batler će sve odraditi za vas. Samo pozvonite. 

mts Batler je novi koncept pružanja mts ICT servisa. Prepoznali smo vašu potrebu za realizaciju ICT servisa na način koji neće oduzimati vaše vreme i novac, i odlučili da svaki servis iz našeg Digitalnog ekosistema realizujemo umesto vas, po vašim instrukcijama.

I nije samo realizacija servisa u pitanju. Kao pravi batler, mts Batler će vam i dati savet oko izbora servisa, optimizacije vaših postojećih ICT usluga… Sve što je potrebno da se vaše poslovanje digitalizuje na najbrži i najbezbolniji način.

Digitalno poslovanje

Kada smo zajedno startovali, možemo se posvetiti pravoj digitalizaciji vašeg poslovanja. Naravno, mts Batler vam i tu stoji na usluzi, savetima koji od servisa da odaberete, kako da povežete eFakture sa SEF-om, koji antivirus da izaberete. Zajedno ćemo instalirati klijente na vaše računare, podesiti licence.

Izbor rešenja i servisa je veliki, a što nema u izlogu, možda ima u radnji.

Zato, pozvonite. mts Batler vam donosi digitalizaciju na tacni.

mts Batler