9 saveta za blogere početnike – mts Blog

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

14 Responses

 1. Emina kaže:

  Divni savjeti. I ja sam tek pocela i nadam se da cu biti jednog dana ponosna na rezultat koji sam ostvarila. Ovo je moj blog, mozda nadjete nesto za sebe
  https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?blogID=7068141461494237647#allposts

 2. Ivana kaže:

  https://ivanadiary406291815.wordpress.com/2018/06/30/on/ , ovo je moj blog.. Pocela sam danas, nadam se da ce neko izdvojiti par minuta i pogledati 🙂

  Dosta mi je pomogao ovaj tekst gore, hvala :))

 3. Ljubiša Jovanović kaže:

  Početnik sam u pisanju blogova, pa bih želio dami se neko javi ko to dobro poznaje da mi pomogne.

 4. Blogic kaže:

  Ja sam otvorio blog iz znatiželje. Vidim da je to vrlo popularna način komunikacije pa sam se htio i ja okušati. Problem je da u stvari nisam neka komunikativna osoba i sve što radim je s naporom, ne iz uživanja, kako bi trebalo biti.

 5. Možda se zaboravlja jedno od veoma važnih pravila, a to je da blog treba da da neke odgovore, koji su povezani sa temom bloga, na način da to bude zanimljivo za čitaoce.

 6. Daca kaže:

  Odlican tekst za sve koji zele da se bave time, ali je najbitnije biti jedinstven i posedovati odgovarajuce znanje iz oblasti kojom se bavite.

 7. zaliv kaže:

  Iznad svega najvaznije je da vi ili vasi clanovi stvarate jedinstven i kvalitetan sadrzaj bez toga definitivno nema uspeha ali ako imate zelju za pisanjem i pisete o necemu sto moze zanimati odredjen krug ljudi….nebo je granica.

 8. Sasa kaže:

  Odlican tekst ali osim dobre volje treba biti edukovan i “pismen“ za pisanje blogova.

 9. Invekta kaže:

  Odlican tekst ali osim dobre volje treba biti edukovan i “pismen“ za pisanje blogova.

 10. mrpvc kaže:

  svakom blogeru i pre nego sto krene da pise svoj blog je potencijalna zaradu na kraju. To nije lose, ali smeta u radu, ako se stalno razmislja kako po svaku cenu da se bude popularan i da se to naplati gubi se autenticnost

 11. Bebolino kaže:

  Dosta korisnih saveta, obzirom da i sama planiram da pokrenem bebi blog, mislim da je odabir i kategorizovanje sadrzaja kljucna stvar. Razbibriga i viralni clanci su uvek nesto ka cemu treba da se tezi ukoliko blog nije tipski i usko usmeren na odredjenu nisu. Naravno, kljucnu ulogu igra i PPC promocija na drustvenim mrezama u avisnosti od ciljne grupe korisnika.

 12. bloger kaže:

  Dobri saveti. Imam jedno pitanje, koji je najbolji navin za promovisanje bloga? Da li koristiti samo drustvene mreze ili ima josh neki nacin? Da li AdWords mogu da pomognu?

 1. 20/03/2018

  […] Branislava Antović: 9 saveta za blogere početnike […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napišite brojeve sa slika *