Super serije na SUPERSTAR TV

Sinđelići

Peta sezona

Peta sezona zabavne i popularne serije „Sinđelići“ počinje na SUPERSTAR TV-u. U pitanju je nova sezona najgledanije domaće porodice, puna komičnih situacija i zanimljivih preokreta u kojima Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora, nailaze na nove izazove u poslu. U napetim, ali i veselim zapletima naći će se i mlađa generacija – Kasija i Rista, Gojko i Tereza i mnogi drugi, novi i stari akteri u okruženju porodice Sinđelić.

Emitovanje prve epizode pete sezone počelo je 8. aprila na SUPERSTAR TV-u. Epizode se emituju svakog radnog dana u terminu od 20.00 časova i u repriznom terminu od 19.00 sati sledećeg dana.

Uloge tumače: Voja Brajović, Boris Komnenić, Branka Pujić, Goran Radaković, Danica Maksimović, Milica Mihajlović, Vučić Perović, Brankica Sebastijanović, Dragana Mićalović i drugi.


Državni službenik

Ne treba svako baš sve da zna 

Konačno je počela sa emitovanjem prva domaća serija koja prikazuje rad tajnih službi sa ovih prostora. Serija „Državni službenik“ nastoji da dočara poslovni život tajnih agenata, njihova tajna delovanja i operacije u zemlji i instranstvu.

Uloge u seriji tumače neka od najvećih imena naše glumačke scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

Talentovanom glumcu, Milanu Mariću je poverena glavna uloga. On tumači Lazara, mladog agenta službe koji pokušava da pronađe balans između poslovnog i porodičnog života. Međutim, na ovaj izazov ne uspeva lako da odgovori, jer, baš kao i svaki tajni agent, on ima dve porodice – Agenciju i onu kod kuće.
Posebnu pažnju publike je privukla uloga proslavljenog glumca Žarka Lauševića, koji tumači lik bivšeg pripadnika službe.

Nove epizode možete da pratite u premijernom terminu svake nedelje od 21.00 čas samo na SUPERSTAR TV. 

Državni posao

Digitalizacija stigla

Posle nekoliko godina prikazivanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ekipa iz popularnog serijala „Državni posao“ odlučila je, kako kažu, da se serija „skrasi“ tamo gde je najbolje – na SUPERSTAR TV.

Početkom februara Čvarkov, Torbica i Boškić su najavili nove epizode u modernizovanom serijalu, kao i brojne dogodovštine u vezi sa uvođenjem digitalizacije u administraciju. Nove epizode snimaju se u novoj kancelariji i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino „preživeli“ stari rešo i plavo lonče na tufne, arhivatore očekuju nove komične situacije.

Kako se arhivatori snalaze u digitalnoj eri, možete pogledati svakog radnog dana od 18:15h na kanalu SUPERSTAR TV.

Vrata do vrata

Polusatno smejanje do suza!

„Vrata do vrata“ je humoristička serija, rađena po originalnoj francuskoj hit seriji “Moje drage komšije“. Serija o dogodovštinama stanara jedne zgrade vratiće osmeh na lice svim ljubiteljima sitkoma.

Ovaj polusatni igrani serijal, prati živote stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove međusobne odnose i komične situacije. Uloge u seriji tumače dobro naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić.

Glumica Maja Mandžuka, koju najviše pamtimo po ulozi Kate iz filma „Munje“, igra ulogu Sare, mlade i samostalne advokatice. Sve komšije iz zgrade pokušavaju da joj pronađu srodnu dušu, pojedine komšije joj se udvaraju, drugi neobavezno flertuju, ali se ona na domišljat i zanimljiv način „bori“ sa njihovim idejama i namerama.

Miloš Gazivoda, koga u seriji igra Zoran Cvijanović, je upravnik odnosno predsednik skupštine stanara zgrade. Kao i svaki pravi upravnik, Gazivoda vodi računa o zajedničkom prostoru, briše, čisti, popravlja, a usput i prisluškuje.  

Tokom prve sezone emitovanja očekuje vas 60 epizoda i 12 specijala. Epizode se premijerno emituju svakog radnog dana od 18.30 časova na SUPERSTAR TV.

Najbolji domaći serijski program, kao i mnoštvo filmova različitih žanrova možete pratiti na SUPERSTAR TV kanalu, koji se nalazi u okviru Osnovnog paketa. Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, iskoristite promotivni period i uživajte u digitalnoj televiziji 4 meseca besplatno.

Leave a Comment