Super serije na SUPERSTAR TV

Sinđelići

Peta sezona

Peta sezona zabavne i popularne serije „Sinđelići“ počinje na SUPERSTAR TV-u. U pitanju je nova sezona najgledanije domaće porodice, puna komičnih situacija i zanimljivih preokreta u kojima Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora, nailaze na nove izazove u poslu. U napetim, ali i veselim zapletima naći će se i mlađa generacija – Kasija i Rista, Gojko i Tereza i mnogi drugi, novi i stari akteri u okruženju porodice Sinđelić.

Državni službenik

Ne treba svako baš sve da zna 

Konačno je počela sa emitovanjem prva domaća serija koja prikazuje rad tajnih službi sa ovih prostora. Serija „Državni službenik“ nastoji da dočara poslovni život tajnih agenata, njihova tajna delovanja i operacije u zemlji i instranstvu.

Uloge u seriji tumače neka od najvećih imena naše glumačke scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

Državni posao

Digitalizacija stigla

Posle nekoliko godina prikazivanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ekipa iz popularnog serijala „Državni posao“ odlučila je, kako kažu, da se serija „skrasi“ tamo gde je najbolje – na SUPERSTAR TV.

Početkom februara Čvarkov, Torbica i Boškić su najavili nove epizode u modernizovanom serijalu, kao i brojne dogodovštine u vezi sa uvođenjem digitalizacije u administraciju. Nove epizode snimaju se u novoj kancelariji i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino „preživeli“ stari rešo i plavo lonče na tufne, arhivatore očekuju nove komične situacije.

Vrata do vrata

Polusatno smejanje do suza!

„Vrata do vrata“ je humoristička serija, rađena po originalnoj francuskoj hit seriji “Moje drage komšije“. Serija o dogodovštinama stanara jedne zgrade vratiće osmeh na lice svim ljubiteljima sitkoma.

Ovaj polusatni igrani serijal, prati živote stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove međusobne odnose i komične situacije. Uloge u seriji tumače dobro naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić.

Glumica Maja Mandžuka, koju najviše pamtimo po ulozi Kate iz filma „Munje“, igra ulogu Sare, mlade i samostalne advokatice. Sve komšije iz zgrade pokušavaju da joj pronađu srodnu dušu, pojedine komšije joj se udvaraju, drugi neobavezno flertuju, ali se ona na domišljat i zanimljiv način „bori“ sa njihovim idejama i namerama.

Miloš Gazivoda, koga u seriji igra Zoran Cvijanović, je upravnik odnosno predsednik skupštine stanara zgrade. Kao i svaki pravi upravnik, Gazivoda vodi računa o zajedničkom prostoru, briše, čisti, popravlja, a usput i prisluškuje.  

Tokom prve sezone emitovanja očekuje vas 60 epizoda i 12 specijala. Epizode se emituju na SUPERSTAR TV kanalu.

Najbolji domaći serijski program, kao i mnoštvo filmova različitih žanrova možete pratiti na SUPERSTAR TV kanalu, koji se nalazi u okviru Osnovnog paketa.