Sve što treba da znate o seriji „Državni službenik“

Po prvi put na našim prostorima, pojavila se serija o tajnim službama, koja se između ostalog bavi njihovim delovanjem, tajnim operacijama, ali i životima tajnih agenata. „Državni službenik“ će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Intrigantna tema, uz fenomenalnu glumačku ekipu, odličan scenario i režiju, doveli su do toga da se o seriji „Državni službenik“ u tolikoj meri piše i govori u poslednjih sedam dana.

Daleko od očiju javnosti

„Državni službenik“ prikazuje privatni i poslovni život agenata tajne službe, odnosno ljudi koji su svoje živote posvetili i položili za očuvanje bezbednosti zemlje. Serija Predraga Gage Antonijevića, rađena po scenariju Dimitrija Vojinova, a u režiji Ivana Živkovića i Miroslava Lekića, uvodi gledaoce u živote agenata tajne službe koji daleko od očiju javnosti, svakodnevno vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga, sanirajući najopasnije pretnje po državu, dok istovremeno čuvaju bezbednost svih građana.

Uloge u seriji tumače neka od najvećih imena domaće glumačke scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

Ko je državni službenik

Radnja serije smeštena je u današnje vreme. Milan Marić igra glavnu ulogu, mladog agenta Lazara,  koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe. Pored Milana Marića, posebnu pažnju publike i medija privukla je i uloga proslavljenog glumca Žarka Lauševića, koji tumači lik bivšeg pripadnika službe koji i dan danas ima veliki uticaj na šefa Bezbednosno-informativne agencije, koga igra Nebojša Dugalić. Serija će tokom 12 epizoda pratiti živote glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti koje njihov posao nosi.

Nove epizode  akcione-krimi serije gledajte nedeljom od 21.00 na SUPERSTAR TV kanalu, koji se nalazi u okviru Osnovnog paketa. Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, pravi je trenutak da to postanete! Uključite se u mts TV promociju do 30. juna i uživajte u digitalnoj televiziji 4 meseca besplatno.