Svetsko prvenstvo u fudbalu ili božićni film?

Božićni filmovi

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru gde učestvuje i reprezentacija Srbije će kraj ove 2022. godine učiniti neuporedivo zanimljivijim. Pored novogodišnje euforije, sve nas pomalo drma i fudbalska groznica pogotovo jer igraju naši. Ako ste ljubitelj fudbala, ovo je svakako divna vest za vas. Ali šta ako niste? Šta ako volite da poslednje dane godine provedete ušuškani na trosedu, uz šolju toplog napitka, gledajući božićne filmove?

Uz iris GO uslugu možete spojiti i jedno i drugo. U zavisnosti koje mts usluge imate, čekaju vas različite promocije i pogodnosti uz zagarantovan bogat sadržaj TV kanala i veliki broj naslova iz Video kluba. Više informacija o iris GO usluzi možete pročitati ovde.

Za celu porodicu

Svako od nas voli određeni TV sadržaj. U narednom periodu će muški deo ukućana zameniti gledanje utakmica Premijer lige na Arena kanalima sa utakmicama Svetskog prvenstva u fudbalu na RTS kanalima. Najmlađi bi i dalje da gledaju crtaće na Nick JR ili Minimaxu, a ima i onih koji su nestrpljivo čekali da se opuste uz božićne fimove na kanalu Diva. Ovi TV kanali, kao i veliki broj drugih je dostupno za gledanje u iris GO aplikaciji bilo na smart TV uređaju, telefonu, tabletu ili računaru. Istovremeno korišćenje usluge je moguće na maksimalno 3 uređaja. Ukoliko imate više od 3 uređaja na kojima biste koristili iris GO, moguća je zamena prijavljenih uređaja.

Gledaj (omiljeni film) unazad

Sigurno ste više puta prisustvovali razgovoru o nekoj emisiji koja je emitovana prethodnih dana, a vi je niste stigli pogledati. Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnim temama, dovoljno je da uključite svoju iris GO aplikaciju i kroz pretragu brzo i jednostavno nađete emisiju koju ste propustili gde god da se nalazite (čak i na poslu). Uz pomoć dodatne usluge Gledaj unazad možete pogledati sadržaj koji je emitovan do čak 30 dana unazad na određenim kanalima.

Roditeljska kontrola

U današnje vreme, neprikladan sadržaj za gledanje nam je i više nego lako dostupan. Prilikom korišćenja iris GO aplikacije ne morate da se brinete da li će vaša deca gledati sadržaj koji nije pogodan za njihov uzrast. Da bi zaštitili najmlađe možete u par koraka kreirati podprofile i sami odrediti nivo roditeljske kontrole u skladu sa uzrastom. Svi TV kanali i sadržaji iz Video kluba koji su iznad podešenog nivoa neće biti vidljivi, dok će za gledanje određenih emisija biti neophodno da dete unese PIN glavnog korisnika. Ukoliko niste promenili inicijalni PIN (1234) ili je dete saznalo koji je PIN, uvek ga možete promeniti u delu Podešavanja.

Uz sve navedeno, jasno je da uz iris GO ne postoji razlog da se u ovim poslednjim danima ove godine ne opustimo i ne uživamo sa društvom gledajući najveći sportski događaj na svetu i navijajući za reprezentaciju Srbije ili da sa sestrom ili drugaricama gledamo božićni film. Jer, ima li išta lepše nego biti okružen voljenima?

Jedan od prvih poklona za Novu 2023. godinu je novogodišnja ponuda za iris TV korisnike koja traje do 15.01.2023. Uživajte uz brojne otključane dodatne kanale i atraktivne sadržaje iz video kluba!