Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM – optimalan odnos kvaliteta i cene

Alcatel je početkom ove godine izbacio još jednog pripadnika srednje klase pametnih telefona –  Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM. Kombinacija  Android platforme i velikog ekrana nisu dovoljni da mu obezbede mesto na tržištu visokosofisticiranih mobilnih uređaja, ali solidan kvalitetan uz pristojnu cenu garantuje široku distribuciju i dobru prihvaćenost od strane korisnika.

Ovaj kompaktan, jednostavan i funkcionalan uređaj krasi aktuelan, moderan dizajn uobičajen kod Android smart telefona, dok aluminijumska lajsna daje notu elegancije i prefinjenosti.

Veliki IPS ekran dijagonale 5,5 inča sa oleofobičnom zaštitom karakteriše jasna slika živih boja. Na ovom uređaju možete u potpunosti uživati u filmovima, video igrama i drugim multimedijalnim sadržajima koje volite.

Korisnički interfejs je funkcionalan i baziran na Android 4.2.2 Jelly Bean platformi. Može da se pohvali nekim od najpopularnijih aplikacija koje su raspoređene po tematskim folderima.

Poseduje Quad Core procesor od 1,3GHz. Može da se poveže na Wi-Fi, radi na 2G i 3G mreži i koristi mikro SIM kartice.

Alcatel se odlučio za 1GB RAM-a i 4GB fleš memorije koja pomoću SD memorijske kartice može da se proširi i do 32GB.

Ovaj model ima glavnu kameru od 8 megapiksela sa autofokusom, digitalnim zumom i LED blicem i sekundarnu od 2 megapiksela. HD režim omogućava pravljenje optimizovanih snimaka u različitim svetlosnim uslovima, a tu je i mogućnost panoramskog i noćnog snimanja, kao i slikanja scena u pokretu.

Ukoliko želite prosečan i funkcionalan smart telefon koji pruža širok dijapazon mogućnosti uživanja u multimedijalnom sadržaju, a pritom ne nameravate da izdvojite nerazumnu sumu novca,  Alcatel One Touch Pop C9 Dual SIM je pravi izbor za vas. Optimalan odnos kvaliteta i cene je ono što čini ovaj uređaj veoma pristupačnim i poželjnim.