CAT B15Q – telefon otporan na vodu, prašinu i pad

CAT B15Q je robustan smart telefon, otporan i na najveće izazove za uređaje visoke tehnologije, kao što su voda, prašina i pad sa visine od čak 1,8 metara.

Stranice telefona uokvirene su aluminijumom i gumom, a svi otvori su zaštićeni gumenim poklopcima. Ekran je dijagonale 4 inča, ima Corning Gorilla Glass zaštitu i wet finger tracking, što znači da bez problema možete da ga koristite mokrim rukama. Između volume tastera smešteno je dugme za baterijsku lampu, a poklopac na zadnjoj strani se zaključava, kako bi se, prilikom eventualnog pada, baterija zaštitila. Telefon je operativan u temperaturnom rasponu od -20 do +55 stepeni Celzijusovih, što je izazov kome drugi smart telefoni ne mogu da odgovore. Ovo su zanimljiva i originalna rešenja, koja ovaj uređaj  čine pouzdanim i izuzetno izdržljivim.

 

 

Radi na Quad Core procesoru od 1,3GHz i koristi Android 4.4 KitKat platformu. Ima 1GB RAM-a i 4G interne memorije, koja pomoću microSD memorijske kartice može da se proširi do 32GB. Podržava 2G i 3G mrežu, poseduje Dual SIM opciju, a baterija je zamenljiva i ima 2000mAh. Zadnja kamera ima 5MP, LED blic i autofokus, dok je prednja kamera VGA rezolucije.

Uređaj je opremljen Sygic navigacijom i Waves MaxxAudio sistemom, koji obezbeđuje čist i prodoran zvuk, kao i jasnu konverzaciju i u bučnom okruženju.

Cat B15Q preporučujemo svima koji nemaju velika očekivanja koja se tiču vrhunskih performansi, ali kojima je potreban, pre svega, funkcionalan i izdržljiv telefon, koji mogu da koriste opušteno i ležerno.

 

Autor teksta Ana Vučić (@anavuchic), Stručnjak za marketing komunikaciju u oblasti digitalnih medija Telekom Srbija.

You may also like...

2 Responses

  1. Radim na gradilistu gde je naravno često prašina i ne baš tako dobri uslovi za telefon. Sve pohvale za fon.

  2. Zaista dobar telefon ,kupio sam ga pre par meseci ,cak mi je pao sa velike visine i nastavio da radi,NOVA NOKIA !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *