Kako da uz PS4 predstojeće dane učiniš zabavnijim

Hej ljubitelju igrica! Predstojeće dane možeš učiniti zabavnijim i uz 3 dinamične igrice namenjene SonyPlaystation 4  konzoli.  #OstaniKodKuće i oživi neverovatne karaktere iz ultra popularnih naslova The last of us: Remastered, God of War i naravno, Horizon Zero Dawn: Complete Edition.

Zaviri u svet norveške mitologije, u doba dominacije mašina ili u mračnu stranu avanture i doživi neponovljivo gejmersko iskustvo.

God of War – svet norveške mitologije

Ova uzbudljiva avantura je 2018. proglašena za igru godine i prodata je u više od 10 miliona primeraka. „God of War“ je akciono-avanturistička igra, koja sadrži najbolje elemente legendarnog serijala, epske borbe neviđenih razmera koje spaja sa snažnom i uzbudljivom pričom. Za razliku od prethodnih igara, koje su se temeljile na grčkoj mitologiji, ovaj nastavak igre je ukorenjen u norveškoj mitologiji, a radnja se dešava u drevnoj Norveškoj.

U surovom svetu u kome opstaju samo najsnažniji, glavni junak Kratos se bori za preživljavanje i podučava svog sina Atreusa veštinama i znanjima koje on poseduje.

The last of us: Remastered – mračna akcija

U pitanju je igra koja je osvojila više od 200 nagrada za „Igru godine“, a prodata je u više od 17 miliona primeraka širom sveta. Priča ove horor akcione avanture se odvija u post-apokaliptičnom svetu u kome je zavladao virus koji preti da uništi civilizaciju. Napeta i konstantna borba za preživljavanje glavnog lika i njegovih sledbenika garantuje zabavu i uzbuđenje.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition – snaga mašina

Radnja ove akcione avanture odvija se u post-apokaliptičnom svetu, u kome je čovečanstvo vraćeno na nivo plemena koja se bore za opstanak sa mašinama koje su preuzele primat. Horizon Zero Dawn: Complete Edition obuhvata osnovnu igru i sve nastavke ovog ekskluzivnog i neprevaziđenog ostvarenja koje je pomerilo granice grafičkih mogućnosti igara na konzolama.

Zahvaljujući vrhunskim performansama PS4 konzole maštovite video-igre deluju potpuno stvarno. Verujemo da će ove tri fantastične igre zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih igrača, a vreme provedeno kod kuće učiniti zabavnijim i ugodnijim. Poruči PS4 već danas pozivom na 0800/100-100, a mi ćemo ga besplatno isporučiti na kućnu adresu.