Deset razloga da koristite usluge mts-a i tako stvorite svoj mali mts svet

Hajde da stvorimo jedan novi svet, jednu malu, lepu stvarnost oslonjenu na usluge mts-a, nalik na pažljivo odnegovani vrt, namenjenu da nas zaštiti i dozvoli nam da obnovimo snagu i izgradimo se, da budemo malo bolji iz dana u dan.

Izaberimo usluge mts-a i napravimo jedan takav, mali svet koji će nas i naše najbliže povezati na jedan novi način i doneti nam novo osećanje zadovoljstva! Evo našeg izbora:

1.     Mobilne tarife i uređaji

mts je ponudio raskošan spektar tarifa u kojima će svako pronaći nešto što mu odgovara. Soko Max će vas obradovati ako, uz neograničeno korišćenje interneta u zemlji, imate i potrebu za dodatnim gigabajtima, kada otputujete u zemlje Zapadnog Balkana, ali i na druge destinacije u romingu. Za one koji su manje ambiciozni, velike povoljnosti nude i ostale tarife. Zašto ne biste isprobali Omoriku 50? Najzad, zašto ne biste iskoristili prolećno sniženje tarifa mts-a i neki od sjajnih telefona u ponudi uređaja?

A to je tek prvi korak u vaš novi mts svet!

2.     Usluga BOX

BOX zaokružuje sve usluge koje su vam potrebne. Od mobilne i fiksne linije, do interneta i televizije i neograničenog saobraćaja za društvene mreže, te mogućnosti da ovoj usluzi povoljno pridružite dodatne mobilne linije – BOX je pravo rešenje za vas ako želite da se okružite najboljim uslugama na povoljan način.

BOX je slika modernih telekomunikacija u malom, minijatura koja besprekorno odražava celinu usluga mts-a!

Ovo je vaš nezaobilazni drugi korak u stvaranju ličnog mts sveta…

3.     Roming kao kod kuće

Kada imate mobilni uređaj, uz dobru tarifu, možete da se opustite uz brojne gigabajte koji su deo vašeg paketa, ili ćete se, prosto, opredeliti za odgovarajući roming tarifni dodatak i na taj način ispuniti svoju potrebu za internetom, čak i kada otputujete negde daleko, gde ćete se odmoriti od vreve i užurbanih kontakata, ali se i zabaviti i biti obavešteni.

Važan korak za osećaj slobode u toku vaših putovanja!

4.     Vrhunski sportski programi

Kada je reč o sportskim programima, mts je vaš izbor bez premca! Gledate li Ligu šampiona? Gledate li Premijer ligu, Primeru, Ligu 1 ili Seriju A – sva ova vrhunska nadmetanja možete pratiti uz iris TV ili aplikaciju Arena Cloud! NBA i ABA liga, kao i druga najvažnija košarkaška takmičenja biće vam na dohvat ruke uz izbor vrhunskih sadržaja u ponudi mts-a!

Upravo ste pristupili jednom neiscrpnom i lepom rezervoaru relevantnih sportskih sadržaja!

5.     Najbolja mreža u Srbiji! Četvrti put zaredom.

Ne zaboravimo da je mts proglašen za najbolju mrežu u Srbiji već četvrti put zaredom! Ovaj primat koji je toliko puta dokazan, potvrđuju merenja RATEL-a, jedine zvanične nacionalne institucije u Srbiji nadležne za merenje kvaliteta mobilnih mreža, ali i rezultati ispitivanja eminentnih stranih kompanija.

Dobra reputacija mts-a –  razlog više da sa nama zaokružite svoj svet!

6.     Serije i filmovi

Multimedijalni svet iris TV-a u ponudi ima više od 360 kanala, ali pravo je zadovoljstvo pogledati nove serije i filmove iz produkcije mts-a, a posebno kada postoji jedno mesto koje okuplja atraktivne sadržaje, kao što je to SUPERSTAR TV – pravi ukras među TV kanalima mts-a!

Učinite svoj svet oazom zabave u ovom koraku, uživajte u nebrojenim aktuelnim filmskim i serijskim sadržajima!

7.     Usluga Smart Home i internet stvari

U hipermodernom svetu „interneta stvari“ (IoT), nedostaje nam još samo da se opremimo senzorima i da upravljamo svojim domom sa bilo koje lokacije, izborom opcija na Smart Home aplikaciji. Uključite ili isključite sijalicu ili neki drugi uređaj, pratite temperaturu i vlažnost ambijenta, povećajte bezbednost kroz upotrebu senzora za otvaranje vrata i prozora. mts-ova usluga Smart Home ponudiće vam sve ove mogućnosti na jednom mestu!

Vaš svet stvari tako odjednom oživljava i postaje deo čarolije, a vi ste u njenom centru!

8.     Digitalni servisi

mts će vam na svojim stranicama ponuditi baštu najlepših aplikacija i usluga u svim bojama! Poslužite se aplikacijom „Moj mts“, platite svoje usluge i upravljajte njima, proverite stanje računa, listing poziva! Uživajte u sportskim sadržajima uz aplikacije „Arena Cloud“ ili „NBA League Pass“, budite kao kod kuće uz vaš mobilni TV – iris GO.

9.     Bezbednost

Kada steknemo imetak, želimo i da ga zaštitimo, a digitalni svet danas je postao mnogo značajniji nego pre samo nekoliko godina i često se u njemu nalazi naše poslovanje i naši važni kontakti. Poslovni, ali i emotivni život. mts vam nudi uslugu Siguran Net koja će vas zaštititi od mnogih opasnosti savremenog doba – pomenimo samo neželjene sadržaje na internetu, viruse ili maliciozne poruke.

Pred kraj ovog pregleda, dakle, došao je pravi trenutak da se prenemo i da zaštitimo svoj digitalni imetak!

10.     Povežimo najbolje u nama sa celim svetom

Dijamant se može prepoznati iz samo jednog kristala. Celi svet može se sagledati iz samo jednog, manjeg, vašeg sveta koji ste sami stvorili, jer on pulsira istom snagom i lepotom kao i veličanstvena celina. A naš mts svet satkan je od najlepših darova koje smo predali i primili – briga za prirodu je jedan od njih!

Zato, kročimo u bogatstvo usluga mts-a i sklopimo svoj vlastiti izbor. Toliko toga nas čeka u svetu koji stvaramo zajedno!