Šta sve može vaš mts TV nakon unapređenja platforme? 

Od perioda televizije kakvu je pamte naši roditelji, kada su davne 1958. godine na svojim prijemnicima prvi put čuli rečenicu „Televizijski studio Beograd počinje svoj eksperimentalni program“, mnogo toga se promenilo. Crno-belu sliku zamenila je slika u boji, a potom se prešlo i sa analognog na digitalni signal.

U eri digitalne televizije promene se dešavaju još brže. Tehnologija i korisničko iskustvo se konstantno unapređuju, a mts TV platforma je uvek u korak sa promenama. Nakon aprilskog unapređenja mts TV platforme ovo su nove mogućnosti :

Skraćeno biranje kanala

Koristeći cifre od 0 do 9 imate mogućnost dodele prečice za pokretanje kanala iz liste omiljenih. U delu Moj nalog/Omiljeni TV kanali odaberite željeni kanal i pritisnite broj kojim želite da pokrenete kanal (0 do 9). U okviru liste pored kanala biće prikazan broj koji ste mu dodeli za skraćeno biranje.

Premotavanje sadržaja na početak

Dok gledate TV kanal možete pritiskom na plavo dugme na daljinskom upravljaču da premotate program na početak, ukoliko je taj početak u periodu od dva sata. Ovo je moguće samo na kanalima koji podržavaju uslugu 72 sata unazad.

Video klub

Ukoliko ste iznajmljeni sadržaj označili kao Omiljeni, pronaći ćete ga i u delu Video klub/Omiljeni naslovi iz Video kluba. Najskorije gledani iznajmljeni sadržaji se nalaze u delu Video klub/Nedavno gledani naslovi u Video klubu.

U delu detalja naslova iz Video kluba sada imate mogućnost da vidite cenu sadržaja (gornji desni ugao) pre neposrednog pokretanja kupovine sadržaja. 

Radio kanali

Radio kanali su izdvojeni i možete ih pronaći u glavnom meniju u delu Radio. U okviru tog dela smešten je i Stingray Music.

Podešavanja

Podešavanja su izmeštena iz Glavnog menija i sada se nalazi u delu Moj nalog/Podešavanja.

Informacije o opcijama koje kanal podržava

Sve o informacije o opcijama koje kanal koji trenutno pratite podržava pronaći ćete pritiskom tastera Info na vašem daljinskom upravljaču. U zavisnosti od kanala koji pratite, mogu vam se pojaviti sve ili neke od sledećih opcija: Snimanje, 72 sata unazad, Gledaj unazad kao i prečice koje omogućavaju izbor omiljenog kanala, vrati na početak.

Povećana je i mogućnost kretanja kroz info bar unazad (3 dana) i unapred kao i u okviru TV vodiča.

Pratite mts Fejsbuk stranicu posvećenu sadržaju koji se emituje na televiziji i prvi saznajte koje su to serije i filmovi najpopularniji.