Telcast

Telekom Srbija je pokrenula svoj podkast pod nazivom „Telcast”. U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo i gledamo i informišemo se.

Domaćin Telcast-a je poznato TV lice Minja Miletić, koja svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovara o tome šta čini njihov digitalni svet i kako im menja svakodnevicu.

Nakom meseca dana emtovanja Telcast je opravdao očekivanja, prvi gosti su bili geralni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić, Ognjen Janković i Zdravko Marić, što je izazvalo veliko interesovanje građana.

„Pokretanjem Telcast-a potvrđujemo da smo lider inovacija na tržištu i kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike“, saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Svi zainteresovani za navedene teme moći će da gledaju Telcast na jutjub kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i google podcast.

Saznajte sve o tehnologiji, inovacijama i svetu koji nas okružuje kroz razgovore sa stručnjacima, profesionalcima i kreativcima koji na svoj način tumače tehnološki razvoj i predviđaju trendove za budućnost!