Besplatno uživajte u otključanim TV kanalima i porodičnom Bindžu

Uđite u svet praznične bajke uz mts!
Ljubitelji novogodišnje čarolije predstavljaju posebnu grupu ljudi čarobnog duha koji se raduju prvom snegu i sjaju praznične dekoracije. Za njih radost praznika nije samo sezonska – to je način života koji im donosi sreću i ispunjenje.
Istraživanja pokazuju da ljubitelji ranog ukrašavanja jelke i doma imaju tendenciju da budu srećniji od onih koji odlažu ovaj ritual. Razlog se krije u činjenici da praznično kićenje ima moć da pokrene pozitivna osećanja i nostalgiju. Kada se oko nas stvara praznična atmosfera, osećamo se povezanije sa dragim ljudima i često se prisećamo lepih trenutaka iz prethodnih godina.

Ono što ljubitelje novogodišnje čarolije čini posebnima nije samo njihova lična sreća, već i entuzijazam koji nesebično dele sa drugima. Kada uvedemo nove stvari u naše okruženje, to stimuliše naša čula i naš fiziološki sistem. Čim unesemo boju, svetlost, zvuk muzike, ali i ukuse prazničnih poslastica u vreme praznika, to čini da se osećamo dobro. S obzirom da je i čulo mirisa usko povezano sa pamćenjem, praznični mirisi takođe mogu da nam podignu raspoloženje, pružajući svima osećaj blagostanja.

Od svetlucave dekoracije na prozoru do čarobnog širenja euforije, ljubitelji novogodišnje čarolije postaju nosioci praznične topline i podsećajuću nas da je prava sreća u deljenju radosti i ljubavi tokom najsvečanijeg dela godine.

Ove godine, MTS širi radost praznika otključavanjem TV kanala za svoje korisnike. Sada, porodice mogu uživati u zajedničkom „binge-watchingu“ omiljenih sadržaja, stvarajući nezaboravne trenutke topline i veselja.

Ukoliko želite dodatnu dozu uživanja, iskoristite promotivni period 🎄 “od 01. decembra do 31.januara” 🎄 i uživajte u zimskoj čaroliji uz otključane TV kanale i sadržaje iz video kluba.

U ovom promo periodu besplatno možete da uživate u filmovima i serijama paketa Superstar i Filmobox OD, omiljenoj domaćoj muzici i muzici iz regiona paketa Balkan music, kao i zabavnom sadržaju za decu Minimax Plus paketa.

U okviru novogodišnje TV promocije, otključali smo kanale za korisnike iris TV, m:SAT START, PLUS paketa i Antena Plus Start paketa. Ako niste aktivirali Superstar, Filmbox OD, Balkan Music, i/ili Minimax Plus video klub pakete do 1. decembra 2023, sada su dostupni besplatno. I to nije sve – HBO na poklon čeka one koji se pridruže promociji HBO ili HBO+ paketa. Zaronite u magičnu atmosferu praznika uz MTS.

Više informacija o otključanim TV kanalima možete pronaći na linku: MTS – Uživajte uz otključane TV kanale.

Autor: Marina Marković