Nova sezona serije „Pevačica“ na Superstar kanalu

Nova sezona serije „Pevačica“, koja je u prvoj sezoni osvojila srce publike, stiže danas na male ekrane. Seriju možete gledati na Superstar kanalu, radnim danima od 21h.

U produkciji Telekoma Srbija i producentskih kuća „Film Danas“ i „Dandelion Production“ nastalo je 12 novih epizoda čija je radnja jednim delom smeštena u prošlost, tačnije 1878. godinu kada glavni junaci čine grehove koji će ih pratiti kroz naredne decenije i generacije.

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, istakla je da je ovo još jedan projekat Telekoma Srbija koji je kvalitetan i koji je dobio nastavak zahvaljujući velikoj podršci publike.

„Druga sezona serije „Pevačica“ znači samo jedno: napravljen je odličan rezultat sa prvom sezonom koja nam je dala mogućnost da nastavimo dalje. Serije poput „Pevačice“, kvalitetan sadržaj koji zadržava pažnju gledalaca predstavlja segment koji omogućava da gledanost Superstara raste iz sezonu u sezonu, čineći ga najgledanijim kablovskim kanalom u Srbiji punih pet godina. Kraj ove i početak naredne godine obeležiće veliki serijski hitovi koje možete gledati samo na Superstaru i zato budite uz nas“, izjavila je Martinović.

Reditelj i koscenarista Igor Đorđević rekao je da je stvaranje serije bilo intenzivno, iscrpljujuće i predivno iskustvo.

„Iscrpljujuće, jer sam režirao i glumio jednu od vodećih uloga, takođe sam učestvovao i u pisanju scenarija. Ali u stvari, najviše predivno, jer sam bio okružen i zaštićen, divnim ljudima, profesionalcima, koji su me tako dobro pratili i razumeli. I zato sada, kada serija treba da se prikaže gledaocima, ne osećam nikakvu nelagodu i tremu, već samo ponos, jer znam da je ova serija glumački, estetski i žanrovski na vrlo visokom nivou“, naveo je on.

Serija je horor misterija koja nas, prateći sudbine glavnih junaka, vodi na put kroz različite epohe pokušavajući da objasni ono što zovemo “sudbinom” ili “nasleđem predaka”, a scenaristkinja Nataša Drakulić ističe da će snimanje druge sezone pamtiti po hladnoći i poznanstvu sa Milicom Todorović.

„To je jedna predivna, mlada devojka snažnog glasa. Bilo je divno snimati i scene iz epohe, ali i iz ovog tzv. savremenog dela priče, videti Vuka Kostića i Marka Janketića, moje stalne saradnike u potpuno drugačijim ulogama. Vuk je koristio svoju masku da bezbrižno šeta ulicama i definitivno, voli transformacije“, rekla je ona.

Jedna od glavnih uloga u novoj sezoni poverena je pevačici Milici Todorović koja je istakla da se njena uloga ne razlikuje mnogo od toga kakva je ona i privatno.

„Ja igram ulogu pevačice Daše D koja je najbolja drugarica Lokija kog igra Marko Janketić, sa kojim sam super sarađivala. Super su nam se energije poklopile i privatno je Marko predivan momak, a svi znamo kakva je glumčina tako da mi je veliko zadovoljstvo bilo da sarađujem sa njim. Daša D se ne razlikuje od Milice Todorović privatno zato što je Daša D jedna energična žena, žena koja voli nekad i da opsuje, žena koja voli muziku i koja je pravi drugar tako da sam se što se toga tiče super snašla u ulozi. Serija je jako mistična, imamo isprepletana vremena, sadašnjost i prošlost, i ima primesa horora što se meni jako dopada“, rekla je ona.

Uloge u priči koja prepliće prošlost i sadašnjost i prati pevača Lokija koji plaća cenu za svoju radoznalost i lakovernost pripale su i glumcima Jeleni Mur i Zlatanu Vidoviću koji su naveli da je posebno zanimljivo što u drugoj sezoni postoje dva vremenska toka koje će publika pratiti, koji samu radnju čine još uzbudljivijom.

U drugoj sezoni serije uloge će tumačiti i Tatjana Kecman, Miodrag Dragićević, Strahinja Blažić i Nataša Ninković.

Publika će u hladnim zimskim danima imati mogućnost da uživa u napetim situacijama i rešavanju misterije serije estradnih ubistava svakog radnog dana na kanalu Superstar.