LOKI – TOKI za vašeg kućnog ljubimca

Ilustracija Loki - toki

Mnogi vlasnici pasa će rado reći da je njihov ljubimac član porodice. Pružajući im ovoliko na značaju, ne čudi činjenica da se preduzimaju brojne mere za očuvanje zdravlja i bezbednosti pasa. Šetnja sa ljubimcem je sastavni deo svakodnevnice u koju se kreće sa idejom relaksacije i zdrave fizičke aktivnosti. Vlasnici često puste ljubimce da trče slobodno smatrajući da će se psi uvek odazvati na poziv ukoliko se previše udalje. No, postoje trenuci u kojima na dozivanje odgovara samo tišina, a strah da se ljubimac izgubio postaje sve veći.

Vlasnici hodaju ubrzano, zatim trče na sve strane i uplašeno pitaju prolaznike da li su videli njihovog psa. Osećaju nelagodu i plaše se da su ostali bez člana porodice. Mrak već počinje da pada, a nigde ni traga ni glasa od njihovog ljubimca. Ovo je česta situacija u kojoj se nalaze vlasnici kućnih ljubimaca.

Prepoznajući probleme sa kojim se suočavaju vlasnici kućnih ljubimaca mts je ponudio LOKI – TOKI uslugu.

LOKI – TOKI je univerzalni, vodootporni uređaj za praćenje koji ima 3 moda operacija: SOS panic dugme, praćenje ljubimaca i praćenje imovine. Uređaj ima GPS; WiFI i LBS lociranje i pruža praćenje u realnom vremenu. Podržava glasovne pozive i glasovne poruke i može se koristiti kao pouzdan pratilac u svakodnevnoj brizi za starije osobe, kućne ljubimce ili praćenje imovine.

  • Uređaj radi s Micro SIM karticom
  • Pojasevi koji su uključeni u osnovni paket: naramenica za vrat, kragna koja se može pričvrstiti na paket
  • Težina: 40g (sa SIM karticom)
  • Dimenzija: 45 x 11 x 39 mm

Uređaj se može puniti pomoću magnetskog punjača koji se jednostavno spaja, a poseduje bateriju od 680 mAh koja  može izdržati do nedelju dana u blagom načinu rada, u zavisnosti od mesta korišćenja i broja pretraživanja.

Praćenje se vrši putem aplikacije koja se povezuje na jednostavan način sa uređajem. Aplikacijia se može preuzeti na Google Play Store-u, Huawei App galery i na iOS App Store-u.

Prilikom registracije uređaja korisnik se može odlučiti u kojem će načinu rada uređaj koristiti. U zavisnosti od toga, pronaći će posebne stavke u meniju ili eventualno pristupiti opciji poziva putem aplikacije. Uređaj tačno pokazuje položaj ljubimca ili paketa čak i u zatvorenom prostoru, s tačnošću do 10 metara.

LOKI – TOKI usluga je dostupna u svim mts poslovnicama, a oni koji se odluče za ovu uslugu sigurno više neće brinuti o kretanju svog kućnog ljubimca.