Super serije na SUPERSTAR i SUPERSTAR 2 TV kanalima

Super serije Superstar TV-a, kao i do sada, nude obilje atraktivnog sadžaja iz produkcije Telekom Srbija.

“Bunar

Serije - Bunar

Bunar je mesto gde se čuva voda a voda znači život. Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto zapravo postojimo na ovom svetu. Radomir ima 45 i na početku priče on je najlepši i uspešan profesor omiljen u medijima i pisac kultne knjige – ali jedan događaj menja sve preko noći. Odlazi u svoju kuću u rodnom selu u centru Šumadije koje više nije onakvo kakvim ga on pamti…

Uloge tumače:

Pored Igora Đorđevića, u seriji glume i Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Vesna Trivalić, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Milica Gojković, Tatjana Кecman, Dejan Tončić, Miša Obradović, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić, Petar Zekavica, Igor Borojević, Vasilije Turčinović i mnogi drugi.

Ljubavni zalogaji”

Serije - Ljubavni zalogaji

Gotovo da nema prijatelja koji nekom prilikom u šali nisu došli na ideju da zajednički otvore kafić ili kafanu maštajući o prilikama koje bi im se tako otvorile i ljudima koje bi mogli da upoznaju. U novoj humorističkoj seriji „Ljubavni zalogaji“ reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav ladan”, “Crni Gruja”, “Nadrealna televizija”) i Aleksandra Jankovića, pratimo dva drugara koja su odlučila da ostvare upravo ovaj san i otvore kafanu, što će ih uvući u niz neverovatnih situacija.

Glavni protagonisti serije su Šuki i Džoni, živopisni 27-ogodišnji momci i dugogodišnji prijatelji sa fakulteta. Njih dvojica se suštinski razlikuju po svemu, osim po činjenici da nijedan nije završio studije. Lokal u kojem žele da otvore kafanu je pod zakupom, te oni počinju da rade na crno. Prepoznatljivi lajtmotiv serije glasiće „gost nikad nije u pravu“, a gledaoci će se i sami uveriti zbog čega. Tokom prvog ciklusa serijala, koji obuhvata 70 epizoda u trajanju od 25 minuta, gledaoci će pratiti duhovite zgode i nezgode Šukija i Džonija, kao i raznovrsnih gostiju koji svraćaju u njihovu kafanu.

Uloge Tumače:

Ivan Đorđević Džudi, Đorđe Stojković, Nataša Aksentijević, Miljana Popović, Bane Vidaković, Dragoljub Stojković, Marija Gojković, Sandra Vujović, Balša Labović, Ružica Vasić, Vladislava Vojnović, Dragan Nikolić i Ivan Jegorović.

Klan”

Treća sezona

Serije - Klan

U finalnoj sezoni serije “Klan” nakon atentata na novog predsednika Đuru Đorđevića, ministar policije proglašava vanredno stanje u zemlji i nakon Bubonovog priznanja raspisuje poternicu za svim pripadnicima Klana i njihovim jatacima. Kako Šoku i Paši biva jasno da osnovu za poternicu čini Bubonova izjava, paralelno pokušavaju da saznaju gde je Bubon i da ga ubiju. Neki od ovih jataka iz straha i prisile odaju bandite, pa paralelno, bivaju hapšeni članovi Klana, jedan po jedan, što dovodi do potpune propasti čitave kriminalne organizacije.

Uloge tumače:

Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đordjević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan, Anđela Popović, Milena Božić, Ljubinka Klarić…

Šetnja sa lavom

Premijerno

Početak emitovanja serije “ Šetnja sa lavom„ premijerno počinje 17. decembra sa početkom od 21h. Epizode se emituju na SUPERSTAR TV kanalu vikendom od 21h.

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava  ka zveri ili ka anđelu.

Brza i urnebesna priča serije prati glavne likove koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Una,  najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukste.

Ovaj romantični triler unutar same serije naše glavne junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad,suočeni sa pravim životnim iskušenjima,oni postaju ljudi.

Serija “Šetnja sa lavom” je prvi zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija.

Uloge tumače:

Andjelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski,Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović , Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo