Zašto eFakture?

Papirologija može da stvori brojne prepreke i poveća obim posla za mnoga preduzeća. Papiri na sve strane, puni ormari za arhiviranje, unos podataka i ručno obavljanje zadataka. Postoji jednostavnije i pametnije rešenje – eFakture. Rešenje koje je sastavni deo mts digitalnog ekosistema.

Manje vremena za administraciju, više vremena za vaš posao

S digitalnom administracijom vaše preduzeće više neće morati da vodi fakture u tabeli, traži priznanice i ugovore ili troši ogromnu količinu vremena na kreiranje i slanje i prijem faktura.

Svi ovi zadaci se mogu izvršiti i digitalno, čime se smanjuje utrošeno vreme.

Uz Banqup, računi i dokumenta mogu se lako skenirati preko Banqup aplikacije na vašem pametnom telefonu. Fakture i ugovori u PDF formatu ili skenirane kopije se čitaju, čuvaju i arhiviraju na Banqup platformi. Zahvaljujući integrisanom OCR softveru (optičko prepoznavanje znakova), informacije i podaci iz vaših dokumenata se automatski pretvaraju u digitalni format i upisuju u odgovarajuća polja.

To ne samo da vam štedi vreme, već i smanjuje mogućnost ljudske greške, jer je ručni unos podataka znatno smanjen.

Lakša i brža komunikacija s računovođom

Više nećete morati da trošite vreme na prosleđivanje detalja svom računovođi.

Bez obzira na to da li trenutno šaljete svoje podatke e-poštom svom računovođi ili fizički uručujete papirne priznanice i fakture, obe metode može zameniti eFakturama.

Odaberite da li ćete automatski deliti sva finansijska dokumenta i podatke sa svojim računovođom ili samo određene. Vaši podaci će tada ići direktno vašem računovođi.

Koji god metod da odaberete, eFakture omogućavaj da vaš računovođa dobija informacije koje su mu potrebne, bez dodatnog opterećenja vašeg poslovanja.

Manje papira, više prostora

Zahvaljujući digitalnoj administraciji, više ne morate da čuvate fakture u fasciklama i arhivama.

Digitalna administracija sa Banqup-om vam omogućava da jednostavno postavljate svoja dokumenta na Banqup platformu, a zatim ih skladištite i arhivirate na period do 10 godina preko vašeg sigurnog i bezbednog Doc centra.

Banqup nudi mogućnost pretraživanja i filtriranja, pa možete jednostavno pronaći dokument koji tražite, bez obzira na to koliko je star.

Manje šanse za ljudsku grešku

Ugrađeni softver za optičko prepoznavanje znakova (OCR) znači da više ne morate da unosite brojeve računa, iznose poreza i druge podatke sa računa. Što je manje ručnog unosa podataka potrebno, manje su šanse za grešku.

eFakture – Bolja organizacija

S obzirom da su sve eFakture na Banqup platformi uredno raspoređena sa prikazom datuma dospeća, predstojećih plaćanja i ostalih informacija, uvek imate potpuni pregled vaših dokumenata i finansijskog stanja. Mogućnost grafičkog prikaza podataka pruža dodatnu pogodnost prilikom pregleda i analize.

Banqup – lakše, sigurnije, brže.