Ivana Španović: Mojih 5 tajni o mobilnom telefonu

Često u šali umem da kažem da su džep izmislili kako bih u njega mogla da stavljam nepotrebne stvari (žene znaju) i nosim ih svuda sa sobom. Iako je uvek u džepu, za mobilni telefon ne mogu reći da je drangulija. Silom prilika, postao je preka potreba.

Prvi telefon sam dobila na opkladi

Oduvek me je privlačilo nadmetanje sa drugom decom. Kao velikog individualca, zanimao me je jedino sport gde je sve moralo da zavisi isključivo od mene i zato sam ušla u svet atletike. Mamine atletske medalje su me inspirisale ali me je mnogo vise zaitrigirala  opklada između nas dve da(li) ću joj srušiti lični rekord. Nedugo zatim dobila sam opkladu i prvi mobilni telefon! Bilo mi je samo trinaest godina.

Jednom sam „oprala“ telefon

Kada sam pre par godina stavila posteljinu u veš  mašinu „oprala“ sam i mobilni telefon. Svega par minuta, ali su trajali kao večnost dok nisam videla da je „preživeo“.

Odaju me SMS poruke

Moji najbliži me toliko dobro poznaju, da po SMS poruci prepoznaju kada kod mene nešto nije u redu. Emocije ne umem da krijem ni u SMS porukama.

  Sadašnjem vereniku sam prva poslala SMS

Kada sam se vratila iz Pekinga sa olimpijskih igara sa društvom sam izašla u grad. Tada sam srela svog sadasnjeg verenika Vladimira i odlučila sam da mu se javim sutradan. Prva sam mu poslala SMS poruku i tako je sve počelo.

Fotografija mi je hobi

Sve što u životu radim, radim sa velikom strašću, ili ne radim uopšte. Kao profesionalni sportista nemam puno vremena za hobije, ali u fotografiji baš uživam i često uzmem telefon u ruke da zabeležim neke zanimljive momente. Kako volim da održavam kontakt sa mojom publikom i aktivna sam na društvenim mrežama, volim sa njima da podelim lepe trenutke koje sam ovekovečila u fotografiji.

U tinejdžerskim danima telefon me je motivisao da razvijam takmičarski duh, a danas mi pomaže da druge motivišem, tako što im bez zadrške putem fotografija delim dnevne rutine koje prethode uspehu.