Nova Motorolina vizija – Motorola One Vision

Neverovatno filmsko iskustvo na dlanu vaše jedne ruke, donosi upravo najnoviji Motorolin telefon One Vision!

Samo ime ovog pametnog telefona nagoveštava, da nas očekuje mnogo više od onoga što je bila zamisao naslednika Android One telefona.  

Izuzetno elegantan, uži i tanji od većine telefona sa ovom veličinom ekrana, zaobljenih ivica i precizno izrađen od Corning Gorilla stakla, primećujemo da je izuzetno jednostavan za držanje i korišćenje samo jednom rukom.

Ono što nas posebno raduje je da One Visionkao pripadnik srednjeg cenovnog segmenta, jednostavno oduševljava svojim najnaprednijim sistemom kamera, koji pokreću veštačka inteligencija i QuadPixel tehnologija.

Samim tim, ne morate više da potrošite čitavo bogatstvo da biste svojim telefonom napravili fotografiju koja predstavlja pravo malo remek delo.

Uz napredne funkcije koje nam donosi veštačka inteligencija kao što su automatsko snimanje osmeha, osvetljenje portreta i pametna kompozicija, vaše fotografije će biti u svakom trenutku spremne za objavljivanje.

Upravo novi senzor unapređene zadnje kamere, sa kombinacijom sočiva od 48 MP (f/1.7) i sekundarnog dubinskog senzora od 5 MP, uz to 4 puta osetljiviji na svetlost, navešće vas da pravite fotografije kao profesionalac i da ujedno uživate u izuzetno oštrim slikama pri svakom osvetljenju!

Još više ćete uživati dok snimate detaljne selfije, pri jakom osvetljenju uz prednju kameru od 25MP koja je jasno vidljiva i smeštena u gornjem levom uglu, dok za neverovatno jasne selfije pri slabom svetlu, preporučujemo da odaberete Quad Pixel tehnologiju.

Optička stabilizacija slike (OIS) redukuje zamagljene slike ili video sadržaj usled drhtanja ruku ili slučajnog pomeranja, posebno pri slabom osvetljenju, dok nova Motorolina opcija Night Vision omogućava da snimite neverovatno čiste i živopisne fotografije sa prirodnim bojama u uslovima slabog svetla.

Ovaj telefon namdonosi i ekskluzivni Moto Experiences. Dodirnite ekran sa tri prsta da biste napravili snimak ekrana, zakrenite zglob dva puta da biste otvorili kameru.

Zahvaljući snazi Exynos čipseta, kamera One Vision, Motorolinog novog modela sada je sposobna da snima video u 4K formatu sa 30, a u Full HD modu sa čak 60 fps-a.

Po prvi put možete da uživate u sadržajima filmskih formata, gde god da se nalazite, uz ultraširoki 21:9 Full HD+ CinemaVision ekran, dijagonale 6,3“ (inča) koji se prostire od ivice do ivice.

Uz Android 9 Pie sa najnovijim nadgradnjama ovog OS-a, Motorola One Vision vam nudi gotovo celodnevno korišćenje telefona uz bateriju od 3500 mAh uz mogućnost brzog punjenja. Dakle za samo 15 min punjenja, dobijate dodatnih 7 sati korišćenja telefona. Radite i uživajte ceo dan.

Problemi sa skladištenjem, više vam neće predstavljati glavobolju, jer uz 128 GB interne i 4 GB RAM memorije, One Vision vam omogućava da čuvate vama bitne video sadržaje, muziku, filmove… Uz sve to postoji mogućnost korišćenja micro SD kartice do 512 GB, što je za ovaj model telefona zaista više nego prijatno iznenađenje.

Motorola One Vision je vrlo popularan u svetu a ništa manje se ne očekuje da bude i kod nas.