„Uvek bolji“ – HONOR 20 lite i HONOR 20

Pod budnim okom svetske javnosti i ljubitelja mobilnih uređaja, krajem maja u Londonu predstavljena je nova Honor serija, koja je veliku pažnju privukla svojim novim dinamičkim holografskim dizajnom, sa kojim se po prvi put srećemo ali i fenomenalnim AI kamerama. (artificial intelligence – AI, veštačka inteligencija)

HONOR kompanija poznata  po inovativnim uređajima sa naprednim karakteristikama, svojom  novom serijom, predstavlja još jedan značajan tehnološki progres u razvoju ovog brenda.

FullView HD ekrani pokrivaju preko 90 % prednje površine telefona čime je omogućeno intenzivno (neverovatno) multimedijalno iskustvo.

Unapređena veštačkom inteligencijom, selfi kamera od čak 32MP, pravi sada mnogo oštrije i čistije fotografije, na kojima su vidljivi i najsitniji detalji. Novi AI režimi za ulepšavanje portreta donose bokeh efekte koji daju neverovatno lepe i kreativne fotografije.

Dodatnu notu elegancije pružaju im zakrivljene ivice sa odnosom strana 19,5:9, pa nova serija zaista dobro leži u ruci.

Kod modela Honor 20 lite dijagonala ekrana je 6,21 inča, dok je kod modela Honor 20, nešto veća i iznosi 6,26 inča.

Honor 20 Lite, najmlađi član Honorove serije, podiže lestvicu srednje klase telefona.

Svojom trostrukom kamerom rezolucije 24MP, koja je opremljena široko-ugaonim sočivom, sa uglom pokrivenosti od 120˚, ovaj sofisticirani telefon, omogućava da zabeležite apsolutno sve detalje oko vas.

Uz Super Night Shoot režim, potpomognut tehnologijom AI stabilizacije, možete praviti visokokvalitetne noćne fotografije, sa izuzetno vernim prikazom boja.  

EMUI 9.0 korisnički interfejs optimizovan kroz Android 9.0. – OS, nudi intuitivna iskustva uz jednostavniju navigaciju, minimalistički izgled i veštačku inteligenciju, pa od sada vaš telefon možete da koristite i kao inteligentnog AI asistenta.

Ovaj lep i praktičan telefon, obrađuje podatke velikom brzinom jer ga pokreće snažni Kirin 710 procesor, u kombinaciji sa 4GB RAM-a i 128GB interne memorije (uz mogućnost proširenja preko microSD slota).

Pored toga, jezgra procesora dodatno smanjuju potrošnju energije pa ne morate brinuti da li će vam se brzo isprazniti baterija (kapaciteta 3400 mAh) koja inače može da traje gotovo ceo dan.

Otključajte telefon u trenu samo jednim dodirom.

Brz i intuitivniji nego ikada pre, Honor 20 dolazi sa integrisanim bočnim tasterom za uključivanje sa senzorom otiska prsta.

Četvorostruka kamera od 48 MP kojom raspolaže Honor 20, uz napredne AI Ultra Clarity kao i AIS Super Night režime za čiste i jasne fotografije, omogućiće vam da zabeležite najlepše životne trenutke i danju i noću… Ova kamera ne bi bila toliko moćna da je dodatno nije unapredio Kirin 980 AI procesor sa dualnim-NPU i dualnim-ISP jedinicama.

Po prvi put u industriji mobilnih telefona Honor 20 vam pruža uživanje u impresivnom audio iskustvu, koristeći virtuelni 9.1 Surround Sound, koji pokreće Histen 6.0.

Honor 20 nam dolazi sa velikim prostorom za skladištenje, 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Uz mogućnost brzog punjenja, baterija od 3750 mAh obezbeđuje neometano celodnevno korišćenje telefona.

Uverili smo se da ova dva najnovija telefona HONOR 20 serije odišu luksuzom i kvalitetom, to su samo neki od razloga, zbog kojih vam preporučujemo da ove modele potražite u ekskluzivnoj ponudi MTS-a.