Snimi svet oko sebe uz Samsung Galaxy A80

Samsungov rotirajući telefon konačno je stigao!

Samsung Galaxy A80, rešio je da nas impresionira svojim najnovijim inovacijama.

Dizajn je zaista atraktivan, jer je napravljen od stakla i metala i sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnim…

Galaxy A80 ima prvi novi Samsungov New Infinity Displey.

Ekran bez granica, sakrivenih senzora i zvučnika. Raskošni FHD+ Super Amoled ekran dijagonale 6,7“ koji se prostire od ivice do ivice i odnosom stranica 20:9. Uz Dolby Atmos tehnologiju, prilikom korišćenja slušalica ili bluethoot-a, audio vizuelni doživljaj ide korak dalje.

U osnovi je zadržao glavne prednosti koji odlikuju celu A seriju, a to su:

Vrhunski dizajn sa redefinisanim preglednijim ekranom bez granica za savršeno uklapanje;

Svestrana kamera za svaki trenutak – da zabeležite svaki trenutak jednostavno i na pravi način;

Performanse na koje se možete osloniti- brže pokretanje aplikacija kao i Bixby vodič.

Pored toga, inovativni dizajn i performanse ovog uređaja, nude jedno sasvim novo iskustvo korišćenja u skladu sa potrebama današnjeg načina života: biti stalno uključen i biti stalno spreman.

Ukoliko ste oduvek želeli kameru kojom možete da zabeležite svaki trenutak na pravi način, sada možete to postići upravo sa ovim telefonom.

Prvi put u seriji Galaxy uređaja, A80 nam se predstavlja rotirajućom trostrukom kamerom i novim Infinity beskonačnim ekranom, koji su ujedno i njegovi glavni aduti.

Identična kamera sa prednje i zadnje strane opremljena glavnim sočivom od 48 MP i otvorom blende f/2.0, ima izuzetno oštru i jasnu rezoluciju koja omogućava da sačuvate sve važne trenutke. Ona ujedno pravi i najbolje selfije do sada.

Ultraširokim objektivom sa uglom od 123 stepena, lako je snimiti i podeliti živi video snimak svega što ljudsko oko vidi, pri tom nema distorzije oblika.

3D Dubinska kamera (ToF) – Prvi Galaxy uređaj sa „Time of flight“ kamerom. Zahvaljujući 3D dubinskoj kameri možete koristiti Live Focus i dok fotografišete i dok pravite video snimke. Upravo ova opcijaomogućava da zamutite nevažnu pozadinu i na video snimcima i da oživite subjekte.

Da bi i vaše fotografije bile savršene, iskoristite prednosti koje pruža optimizacija kadra, jer upravo ova funkcija prepoznaje i poboljšava fotografije u skladu sa subjektom snimanja i bira 1 od 30 režima…

Uz pomoć AR tehnologije, možete da izmerite sve u tren oka. Izmerite udaljenost, dužinu, visinu i širinu 3D predmeta.

Dodirni i kreni…

Uz pomoć senzora otisaka prstiju na ekranu koji je ugrađen u samo staklo, moguće je lako i bezbedno pristupiti telefonu.
Vaš novi Galaxy A80, od sada će raditi više, brže i duže uz funkciju unapređenja performansi (Intelligent Performance Enhacer).
Nova verzija korisničkog interfejsa One UI, osim što optimizuje rad uređaja, manje opterećuje prostor ali ujedno omogućava i jednostavnije korišćenje telefona.
Procesor sa osam jezgara i 8 GB radne memorije i 128 GB interne memorije, do sada je imala samo premijum klasa, gde po specifikaciji procesor troši oko 20% manje energije i znatno brže obrađuje podatke.
Najjači model nove Galaxy A serije dolazi sa baterijom koja vas neće izneveriti.
Sa kapacitetom od 3700 mAh vaš telefon će biti aktivan tokom celog dana. Tehnologija super brzog punjenja, verni je prijatelj ovog telefona, pa tako možete uživati u eri života uživo u svetu koji nikad ne spava.
Uštedite vreme i posvetite se stvarima koje volite, uz novi Samsungov Galaxy A80.