TCL Family Watch MT40

Pametni sat koji deci donosi zabavu a roditeljima mir.

mts TIKA TAKA nije samo sat, on je savršen drugar svakom detetu, koji im omogućava komunikaciju sa svojim roditeljima, u bilo kom trenutku.

TCL Family Watch MT40, kako glasi pun naziv ovog pametnog sata, vrlo je jednostavan za korišćenje,  interesantnog dizajna i izuzetno prijatan za nošenje. Krasi ga ekran dijagonale od 1,3inča, osetljiv na dodir, bogatih boja i baterija od 600 mAh. U našoj ponudi dostupan je u dve boje…  

Po prvi put, zahvaljujući 4G konekciji i integrisanoj kameri, roditelji mogu da vide svoje dete uz pomoć opcije video poziv.

Preuzmite besplatnu aplikaciju TCL Connect  sa Google Play ili App stora i u nekoliko jednostavnih koraka povežite je sa satom.

Pored toga što je Izrađen od kvalitetnog materijala, ovaj sat poseduje sertifikat IP65, što znači da je u određenoj meri otporan na vodu i prašinu.

Još jedna u nizu funkcionalnosti koju poseduje, jeste geo-lokacija, odnosno opcija koja roditeljima u svakom trenutku daje preciznu lokaciju gde se dete nalazi. Takođe, istorija lokacije na satu, roditeljima omogućava uvid u kretanje deteta tokom dana. Istovremeno sat nudi definisanje sigurne zone kretanja i slanja notifikacija ukoliko dete izađe iz nje.

SOS dugme koje se nalazi na samom satu, omogućava deci da signaliziraju svojim najbližima, da su u nevolji, tako što će poslati SMS poruku.

Nikad brže i lakše…

Deca mogu lako da se povežu sa porodicom i da svoje dnevne aktivnosti šalju u okviru grupe ili samo jednoj osobi.

Uz glasovne i SMS poruke, video poziv i selfije … porodično ćaskanje do sada nikad nije bilo  jednostavnije i zanimljivije.

Usmeravamo decu na obaveze dok su još sasvim mala, a uz mts TIKA TAKA uspešno mogu da stvaraju (stvarati) navike koje će im olakšati svakodnevne obaveze.

Kvalitetan raspored obaveza u toku dana omogućava raznovrstan i obojen život. Alarm za vrtić ili školu sada jednostavniji i zanimljiviji….

Ukoliko želite da podržite vaše dete u aktivnom načinu života, zadajte mu dnevne ciljeve i neka se takmiči sa svojim drugarima. Fitnes merač omogućava da ostanu u fizičkoj kondiciji: meri korake, potrošene kalorije, dužinu pređenog puta. 

Podstaknite avanturistički duh vaše dece, dok ih čuva TCL Family Watch (mts TIKA TAKA) pametni sat.

Za više informacija posetite link u opisu videa.