Šta sve možeš sa 100 GB mesečno?

You may also like...

17 Responses

 1. Velja каже:

  Da li će biti novembru ponovo 100 GB interneta u BOX paketu?

  • Biljana Kozarević каже:

   Pozdrav Veljo, 100GB neta imate u okviru usluge 4u4 svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko imate priključenu jednu a najviše 4 postpaid mobilne linije u Box 4 ostvarujete pravo na dodatni net.

 2. Vlada каже:

  Postoji li mogućnost deljenja tog mobilnog interneta od 100 gb sa drugim uredjajima,konkretno da se podeli sa Smart Tv-om,ako je to uopšte moguće,bez korišćenja WiFi-ja?Telefon je Galaxy A7.

 3. BizNet каже:

  Sa 100 GB interneta, zaista je bezpotrebno juriti WiFi signal.

 4. danijel каже:

  potpisan ugovor MIX L tarifa ali nikako 100 GB,obraćao se svim mogućim službama mts a ali odgovor je konstantno biće rešeno,a pri promociji piše od dana zaključenja ugovora,gde više da se obratim da bih ostvario pravo na 100 gb poklona ?

  • Olgica Ljubanović каже:

   Poštovani Danijele,

   Razumemo potrebu za korišćenjem Interneta. Kolege se trude da sve reklamacije reše u kraćem vremenskom roku. Nije nam u cilju da budete nezadovoljni, te verujemo da ćete odgovor dobiti što pre. Hvala na razumevanju i strpljenju.

   Srdačan pozdrav

 5. Predrag каже:

  Korisnik sam mts od početka i sasvim sam zadovoljan. Ovo je odlična ponuda i gledaću da je ugrabim do kraja promocije. Ipak ne verujem da mogu potrošiti čitavih 100 GB mesečno, jer još uvek dominantno net koristim na laptopu preko wi-fi, a tu nemam ograničenja

 6. Mene interesuje da li je moguće sa tarife Miks L u toku trajanja paketa preći na tarifu Miks XL, dakle višu tarifu, i tako dobiti benefit u vidu 100 GB interneta u toku celog trajanja paketa…

 7. Branislav каже:

  Pre svega MTS je daleko od operatera sa najlošijom pokrivenošću. Ovih dana sam kod svojih i koristim 100gb iz očevog paketa. Potroši se mnogo manje nego iz Telenorovog paketa, veza je solidna i smatram da nema prostora gledati poklonjenom konju u zube.

 8. Aleksandar каже:

  Ovo je korektna ponuda sto se tice internet,ali mislim da kasnite , kasnite za konkurencijom u Srbiji , kako to da samo MTS nema ponudu sa neogranicenim minutima i porukama ??? Da li je moguce da niste culi da se to desava kod oba konkurentna operatora!?! BOX paket jeste dobar , ali razmislite da korisnicima omogucite i to da fiksni telefon nije obavezan u svim BOX paketima.Ovo je samo moje vidjenje stvari i komentari mojih prijatelja, a mnogi su presli kod peratora koji je prvi poceo sa neogranicenim minutima i porukama.Pozdrav iz Pirota !!!

 9. SASA каже:

  Slazem se sa Milanom u Potpunosti , sto se tice komentara…..a ja kad sam raskinuo box paket nasli su mi dug od 2002 i 2007 godine……..strasno…….

 10. Milan каже:

  U 4G se mnogo brze trose podaci, 100Gb moze da se potrosi i za manje od 3 dana , a trece imate naj losiju pokrivenost 4G signalom u MTS mrezi , cetvrto nesto sto je u okruzenje i u evropi besplatno i bez ogranicenja vi naplacujete i uz to niste konkurentni sa drugim operaterima a o ljubaznosti i znanju prodavaca u poslovnicama necu ni da pisem . Pozdrav iz okoline Pirota

 11. BizNet каже:

  100 GB i još dupli internet saobraćaj u okviru paketeta – je nenadmašna promocija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *