Šta sve možeš sa 100 GB mesečno?

You may also like...

11 Responses

 1. Djordje каже:

  Ja mesečno potrošnim 350gb mesecno

 2. BizNet каже:

  Sa 100 GB interneta, zaista je bezpotrebno juriti WiFi signal.

 3. Predrag каже:

  Korisnik sam mts od početka i sasvim sam zadovoljan. Ovo je odlična ponuda i gledaću da je ugrabim do kraja promocije. Ipak ne verujem da mogu potrošiti čitavih 100 GB mesečno, jer još uvek dominantno net koristim na laptopu preko wi-fi, a tu nemam ograničenja

 4. Vlada каже:

  Postoji li mogućnost deljenja tog mobilnog interneta od 100 gb sa drugim uredjajima,konkretno da se podeli sa Smart Tv-om,ako je to uopšte moguće,bez korišćenja WiFi-ja?Telefon je Galaxy A7.

 5. Branislav каже:

  Pre svega MTS je daleko od operatera sa najlošijom pokrivenošću. Ovih dana sam kod svojih i koristim 100gb. Potroši se mnogo manje nego iz Telenorovog paketa, veza je solidna i smatram da nema prostora gledati poklonjenom konju u zube.

 6. Biljana Kozarević каже:

  Pozdrav Veljo, 100GB neta imate u okviru usluge 4u4 svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko imate priključenu jednu a najviše 4 postpaid mobilne linije u Box 4 ostvarujete pravo na dodatni net.

 7. Olgica Ljubanović каже:

  Poštovani Danijele,

  Razumemo potrebu za korišćenjem Interneta. Kolege se trude da sve reklamacije reše u kraćem vremenskom roku. Nije nam u cilju da budete nezadovoljni, te verujemo da ćete odgovor dobiti što pre. Hvala na razumevanju i strpljenju.

  Srdačan pozdrav

 8. Ivan Petrović каже:

  Poštovani, promocija ne važi za promenu tarife . Promocija traje do 31. januara 2018. godine i važi uz ugovor/aneks ugovora na 36/24/12 meseci za Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus tarifu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *