Šta sve možeš sa 100 GB mesečno?

You may also like...

17 Responses

 1. tenente каже:

  Pozdrav !
  Mene interesije da li ima razlike u količini potrošenog interneta ako iste stranice otvaram pomocu laptopa (windows10) ili pomocu telefona (ios14) ?

 2. basic katarina каже:

  miim vas produzila sam ugovor sa box2 fiksna +net50 na fiksna+net100 medutim kada merim 5cm ipred rutera
  nedaje vise od 35mb/s tele.fonom sa aplikacijim sam merila telefon je ok.vec sam reklamirala rekli su da ce doci alikada . kolika je inace tolerancija odavanj brzine od navedene u ugovoru ugovor je produzen 31.09 .2020 usubotici moja sifra korisnika je1691044. ako nebudem zadovoljna raskidam novi ugovor i vracam se na raniji status
  pozdrav, molim odgovor basic katarina subotica d. petrovica 4 kont. tel 0604411198 /nikola

  • mts Podrška каже:

   Pozdrav Katarina, prosledili smo urgenciju kolegama iz nadležne službe za proveru brzine i rešavanje vašeg prigovora. Zamolićemo vas za dodatno strpljenje i očekujte rešenje u najkraćem roku.

 3. Vladan каже:

  Kada će za biznis korisnike biti dostupno više „Interneta“?

 4. Djordje каже:

  Ja mesečno potrošnim 350gb mesecno

 5. BizNet каже:

  Sa 100 GB interneta, zaista je bezpotrebno juriti WiFi signal.

 6. Predrag каже:

  Korisnik sam mts od početka i sasvim sam zadovoljan. Ovo je odlična ponuda i gledaću da je ugrabim do kraja promocije. Ipak ne verujem da mogu potrošiti čitavih 100 GB mesečno, jer još uvek dominantno net koristim na laptopu preko wi-fi, a tu nemam ograničenja

 7. Vlada каже:

  Postoji li mogućnost deljenja tog mobilnog interneta od 100 gb sa drugim uredjajima,konkretno da se podeli sa Smart Tv-om,ako je to uopšte moguće,bez korišćenja WiFi-ja?Telefon je Galaxy A7.

 8. Branislav каже:

  Pre svega MTS je daleko od operatera sa najlošijom pokrivenošću. Ovih dana sam kod svojih i koristim 100gb. Potroši se mnogo manje nego iz Telenorovog paketa, veza je solidna i smatram da nema prostora gledati poklonjenom konju u zube.

 9. Biljana Kozarević каже:

  Pozdrav Veljo, 100GB neta imate u okviru usluge 4u4 svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko imate priključenu jednu a najviše 4 postpaid mobilne linije u Box 4 ostvarujete pravo na dodatni net.

 10. Olgica Ljubanović каже:

  Poštovani Danijele,

  Razumemo potrebu za korišćenjem Interneta. Kolege se trude da sve reklamacije reše u kraćem vremenskom roku. Nije nam u cilju da budete nezadovoljni, te verujemo da ćete odgovor dobiti što pre. Hvala na razumevanju i strpljenju.

  Srdačan pozdrav

 11. Ivan Petrović каже:

  Poštovani, promocija ne važi za promenu tarife . Promocija traje do 31. januara 2018. godine i važi uz ugovor/aneks ugovora na 36/24/12 meseci za Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus tarifu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Napišite brojeve sa slika *