Nagradni konkurs „Musketari blog izazov“

Viasat History i mts vas pozivaju da učestvujete u konkursu i osvojite vredne nagrade. Pratite serijal „Musketari” na Viasat History (kanal 366) i pošaljite nam svoju priču . „Musketare“ možete da pratite na kanalu Viasat History svake nedelje, od 6. novembra 2016. do 1. januara 2017, u 21h.

Musketari

Tema konkursa je „Priča o prijateljstvu koja najbolje oslikava slogan – Svi za jednog, jedan za sve“
Tražimo najbolju autorsku priču koja odgovara na zadatu temu, stvarnu ili izmišljenu, da se u osnovi svega provlači slogan „Svi za jednog-jedan za sve“. Inspiraciju možete pronaći u emisiji Musketari. Tekst je potrebno objavljujete na vašem blogu. 
Na kraju teksta potrebno je dopisati  – „Ovaj tekst je nastao u okviru akcije #MUSKETARIBLOGIZAZOV koju su pokrenuli Viasat History i mts TV“

Dodelićemo četiri nagrade učesnicima čije je autorske tekstove žiri odabrao kao najbolje. Tekst koji osvoji prvo mesto biće u celosti objavljen na mts blogu. Nagrade su sledeće:

  1. mesto – Kućni bioskop + knjiga „Tri musketara“
  2. mesto – SEO kurs (kurs za optimizaciju organske pretrage sajta) + knjiga „Tri musketara“
  3. mesto – Podvodni foto aparat + knjiga „Tri musketara“
  4. mesto – Escape room (igra bega iz sobe) + knjiga „Tri musketara“

Ukoliko vaša priča odgovara pravilima definisanim u ovom Pravilniku, link ka objavljenom tekstu sa vašeg bloga potrebno je poslati kao komentar ispod ovog teksta ili na stranici https://www.facebook.com/tvojtvsvet/ od 6. do 30. novembra 2016. godine.

Takmičenje se organizuje za teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske, Republike Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.