Najbrži čipset – Iphone 11 telefoni

Iphone telefoni su oduvek privlačili posebnu pažnju kako u svetu tako i kod nas.

Od kada je pre par godina krenula zvanična prodaja u našoj zemlji, svake godine sa nestrpljenjem očekujemo nove modele ovog brenda. Tako je bilo i kada smo dočekali najnoviju seriju 11.

Čini se, da svojim najnovijim uređajima, bar kada je reč o malo naprednijim verzijama, iPhone 11 Pro i 11 Pro Max, Apple nagoveštava da kreće nova epoha u izgledu ovih telefona.

Iphone 11

Nova serija dolazi sa najjačim staklom na pametnom telefonu, oivičen metalnim ivicama.

Osnovna verzija iPhone 11 stiže u nekoliko interesantnih boja.

Novi Liquid Retina LCD displej od 6,1 inča, je mnogo svetliji i prekriva ceo ekran.

Sa dizajnerske strane, liči na svog prethodnika iPhone XR. S tim što je sada mnogo uočljivija glavna kamera na poleđini telefona, pa novi sistem dualne kamere omogućava sasvim prirodne fotografije.

Pregršt novih hardverskih i softverskih funkcija, fokusiranih na kameru–12 MP širokougaona kamera i 12 MP ultra široka kamera sa dva puta optičkim zumom.

Slabo svetlo? To više ne predstavlja problem.

Akcenat je posebno stavljen na noćni režim, jer raspolaže širokim i ultra-širokim objektiv koji ima 3x brži auto-fokus u uslovima slabog osvetljenja, pa tako možete dobiti mnogo prirodnije i svetlije fotografije dok je HDR znatno poboljšan.

Video zapisi su u 4K rezoluciji sa 60 fps na svakoj kameri. Rotiranje, kropovanje i dodavanje filtera podjednako je lako kao i sa fotografijama.

Uz fantastičan A13 novi najbrži čip, baterija od 3110 mAh traje ceo dan, a to je samo jedna od boljih funkcionalnosti koje će nas obradovati na novom iPhone 11 telefonu.

Apple je mislio na privatnost svojih korisnika.

Face ID je najbezbednija tehnologija prepoznavanja lica na pametnom telefonu. Pri tom, vaša fotografija se ne skladišti i ne deli ni sa kim, jer kod iPhone uređaja privatnost je na prvom mestu.

iPhone 11 Pro i 11 Pro Max

I dok smo uočavali novine na modelu iPhone 11, bili smo pomalo iznenađeni kada smo videli neobičan izgled novih trostrukih kamera na modelima iPhone 11 Pro i 11 Pro Max.

Samim dizajnom biće oduševljeni mnogi zaljubljenici u iPhone 11 Pro uređaje, jer i ovi modeli dolaze u nekoliko interesantnih boja.

4 nova staklena okvira sa matiranom reljefnom teksturom, bez otisaka prstiju na poleđini…

Najbolji iPhone-ov displej do sada, izuzetno je lep i funkcionalan.

Veličine od 5,8 inča na iPhone 11 Pro i 6,5 inča na iPhone 11 Pro Max, predstavljaju dimenzije koje krasi Super Retina XDR ekrane.

Kamere na koje ne možete ostati ravnodušni…

Telefoni imaju tri kamere na zadnjoj strani – širokougaonu od 12 MP, telefoto objektiv od 12 MP i ultra široki objektiv od 12 MP.

Veliki napredak za nove iPhone uređaje je baterija.

Apple tvrdi da će iPhone 11 Pro telefoni, ponuditi znatno duži radni vek sa novim baterijama nego što su to mogli njihovi prethodnici.

iPhone 11 Pro će obezbediti čak četiri dodatna sata, dok će baterija na 11 Pro Max biti izdržljivija i do pet sati više.

U samom pakovanju nalazi se i brzi punjač od 18W, te tako za 30 min, možete produžiti trajanje baterije za čak 50%.

iPhone 11 Pro i 11 Pro Max telefoni, vodootporni su do 4 metra dubine i najduže 30 minuta, što je svakako bolja otpornost od prošlogodišnjih modela.

Memorija vam omogućava da budete bezbrižni u pogledu čuvanja vaših bitnih stvari i uspomena. U tom slučaju možete izabrati telefon sa količinom slobodne memorije koja vam najviše odgovara.

Bitna napomena je da svi telefoni poseduju A13 Bionic procesor, koji je najbrži CPU kod pametnih telefona i osetno je poboljšanje u odnosu na A12 Bionic.

Ukoliko još uvek razmišljate o novom iPhone telefonu, mi vam preporučujemo da potražite svoju omiljenu boju u mts ponudi.