Novi izdanak serije Sony Xperia

Sony Xperia Z3 je četvrta generacija porodice Xperia Z koja sa svakim novim modelom probija tehnološke granice. Unapređeni dizajn i ergonomija u kombinaciji sa poboljšanom kamerom, iznedrili su novi model pametnog telefona odličnih performansi.

Ovaj sofisticiran uređaj tanak je svega 7,2mm i izrađen je od visokokvalitetnih materijala. Uokviren je zaobljenom aluminijumskom lajsnom u koju je integrisano posebno dizajnirano dugme Power. Sa ovim telefonom otpornim na prašinu i vodu možete da snimate fotografije i video klipove pod vodom, na dubini do jednog i po metra, u trajanju i do 30 minuta.

sony-Z3-blog_unutrasnja

Veliki Full-HD-Triluminos ekran dijagonale 5,2 inča baziran je na X-Reality for mobile tehnologiji, karakterističnoj za telefone marke Sony, i spada u najbolje ekrane u svetu Android telefona. Vidljivost na suncu je odlična, a slika je brilijantna, jasna i oštra, nezavisno od ugla posmatranja displeja. LIVE-Color-LED tehnologija obezbeđuje najintenzivnije boje u konkurenciji uz poboljšanu gradaciju i dubinu.

Koristi nano-SIM karticu, podržava Android 4.4.4 KitKat operativni sistem i radi na Qaulcomm Snapdragon 801 procesoru od 2,5GHz. Uređaj radi brzo i besprekorno, bez prekida, čak i kada se radi o najsloženijim zadacima. Ima 3GB RAM-a i 16GB fleš memorije koja je proširiva do 128GB pomoću SD memorijske kartice. Može da se pohvali izdržljivom baterijom od 3100mAh, a tu je i STAMINA-Mode, karakterističan za Xperia modele, koji produžava životni vek baterije. Radi na 2G, 3G i 4G mreži, dok bežični protokoli Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, DLNA i NFC obezbeđuju kompletnu povezivost.

Za sve ljubitelje muzike tu je Sony audio tehnologija poznata po tome što garantuje čist i jasan zvuk zahvaljujući digitalnom sistemu za poboljšanje zvuka i minimiziranje buke. Na prednjoj strani uređaja su smeštena dva zvučnika koja dodatno pojačavaju opšti utisak prilikom slušanja muzike, na zadovoljstvo korisnika koji vole da uživaju i u ovoj prednosti smart telefona.

Kamera će bez sumnje ispuniti očekivanja i najzahtevniih korisnika. 20,7MP u kombinaciji sa 1/2.3 inča senzorom i mogućnošću snimanja sa ISO 12800, što je najviše u svetu pametnih telefona, omogućava snimanje odličnih fotografija i u uslovima lošije osvetljenosti. Tu je i brzi autofokus, mogućnost 4K video zapisa, kao i video stabilizacija koja eliminiše pomeranje kamere pri hodu. Kamera se aktivira trenutno, a u roku od jedne sekunde spremna je za snimanje. Napredne funkcije, poput AR fun, Face In i Movie Creator, podstaći će vašu kreativnost. Pomoću prednje kamere od 2MP, koja je neverovatno brza, možete snimati Full HD video zapise.

Sony Xperia Z3 je, kao i njegovi prethodnici, prestižan telefon neverovatnih performansi. Teško je odrediti da li je slika, zvuk ili kamera ono što ovaj model izdvaja od konkurencije. Ako pripadate onima koji prate tehnološke inovacije i vole visokosofisticirane uređaje poslednje generacije, ovaj telefon je pravi izbor za vas.