Šta sve možeš sa 100 GB mesečno?

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

27 Responses

 1. Darko kaže:

  Sta se desilo svaki mesec imam 100gb neta a sad samo 6gb u cemu je problem?

 2. Mladen kaže:

  Interesuje me da li će nekada biti u ponudi 200 GB ili više pošto mi je 100 malo.

 3. Aleksandar kaže:

  Da li je 100 gb dovoljno da se gleda iris tv preko njega mesec dana i da li je to moguce?

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav Aleksandre, nismo razumeli vaše pitanje. Molimo vas da nam pojasnite.

  • Bojan kaže:

   Da li je taj internet dobar za cloud gaming?

   • mts Podrška kaže:

    Igrice su najmanje zahtevne, naveći potrošač je Pokemon GO, ali ni najaktivniji lovce Pokemona ne mogu da potroše više od 90 MB na sat. Igrice ne bi trebalo da vam potroše više o 2 GB. Moj savet je da automatsko ažuriranje aplikacija treba isključiti i raditi ih isključivo preko WiFi.

 4. aleksandar kaže:

  Mene interesuje posto radim online casove na laptopu, programi su skajp, viber ili meet. Jedan cas mi traje 60 min. Koliko bi mi trajalo 100 gb, ili ako imate od 200 gb. ? Samo bih koristio za casove.

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav, prema podacima koje ste nam prosledili 100GB će biti sasvim dovoljno za ceo mesec. Svakako imate mogućnost da dokupite određenu količinu ukoliko vam ne bude dovoljno. Trenutno nemamo u ponudi 200GB.

 5. tenente kaže:

  Pozdrav !
  Mene interesije da li ima razlike u količini potrošenog interneta ako iste stranice otvaram pomocu laptopa (windows10) ili pomocu telefona (ios14) ?

 6. basic katarina kaže:

  miim vas produzila sam ugovor sa box2 fiksna +net50 na fiksna+net100 medutim kada merim 5cm ipred rutera
  nedaje vise od 35mb/s tele.fonom sa aplikacijim sam merila telefon je ok.vec sam reklamirala rekli su da ce doci alikada . kolika je inace tolerancija odavanj brzine od navedene u ugovoru ugovor je produzen 31.09 .2020 usubotici moja sifra korisnika je1691044. ako nebudem zadovoljna raskidam novi ugovor i vracam se na raniji status
  pozdrav, molim odgovor basic katarina subotica d. petrovica 4 kont. tel 0604411198 /nikola

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav Katarina, prosledili smo urgenciju kolegama iz nadležne službe za proveru brzine i rešavanje vašeg prigovora. Zamolićemo vas za dodatno strpljenje i očekujte rešenje u najkraćem roku.

 7. Vladan kaže:

  Kada će za biznis korisnike biti dostupno više „Interneta“?

 8. Djordje kaže:

  Ja mesečno potrošnim 350gb mesecno

 9. BizNet kaže:

  Sa 100 GB interneta, zaista je bezpotrebno juriti WiFi signal.

 10. Predrag kaže:

  Korisnik sam mts od početka i sasvim sam zadovoljan. Ovo je odlična ponuda i gledaću da je ugrabim do kraja promocije. Ipak ne verujem da mogu potrošiti čitavih 100 GB mesečno, jer još uvek dominantno net koristim na laptopu preko wi-fi, a tu nemam ograničenja

 11. Vlada kaže:

  Postoji li mogućnost deljenja tog mobilnog interneta od 100 gb sa drugim uredjajima,konkretno da se podeli sa Smart Tv-om,ako je to uopšte moguće,bez korišćenja WiFi-ja?Telefon je Galaxy A7.

  • Poštovani Vlado,

   Da, takva mogućnost postoji pomoću WiFi Hot Spot opcije u telefonu. Na Vašem telefonu u notifikacionom panelu nalazi se pod nazivom „pristupna tačka“.

   Srdačan pozdrav

 12. Branislav kaže:

  Pre svega MTS je daleko od operatera sa najlošijom pokrivenošću. Ovih dana sam kod svojih i koristim 100gb. Potroši se mnogo manje nego iz Telenorovog paketa, veza je solidna i smatram da nema prostora gledati poklonjenom konju u zube.

 13. Pozdrav Veljo, 100GB neta imate u okviru usluge 4u4 svakog meseca tokom trajanja ugovorne obaveze. Ukoliko imate priključenu jednu a najviše 4 postpaid mobilne linije u Box 4 ostvarujete pravo na dodatni net.

 14. Poštovani Danijele,

  Razumemo potrebu za korišćenjem Interneta. Kolege se trude da sve reklamacije reše u kraćem vremenskom roku. Nije nam u cilju da budete nezadovoljni, te verujemo da ćete odgovor dobiti što pre. Hvala na razumevanju i strpljenju.

  Srdačan pozdrav

 15. Poštovani, promocija ne važi za promenu tarife . Promocija traje do 31. januara 2018. godine i važi uz ugovor/aneks ugovora na 36/24/12 meseci za Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus tarifu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *