Vodozemac i Android u savršenom pakovanju

Prepoznatljiv stil, otelovljen kroz vrhunski dizajn i odlične performanse, zaštitni je znak kompanije Sony. Xperia M4 Aqua je aktuelan Android telefon srednjeg ranga koji, budući da ima veoma  dobre karakteristike, pretenduje da postane vodeći u svojoj klasi.

IPS LCD ekran dijagonale 5 inča, otporan na ogrebotine, je glavni adut ovog uređaja. Može da se pohvali oštrim prikazom, odličnom vidljivošću iz svakog ugla, kao i vernim i živopisnim bojama. Uređaj je otporan na vodu i prašinu, podržava 4G mrežu, a pokreće ga 64-bitni osmojezgarni procesor i Android platforma Lollipop 5.0. Integrisana baterija od 2400mAh nudi ceo dan intenzivnog korišćenja telefona, a za dodatnu uštedu na raspolaganju je Stamina režim. Raspolaže sa 2GB RAM-a i 8GB interne memorije, koja putem mikro SD memorijske kartice može da se proširi do 128GB.

Glavna kamera od 13MP sa LED blicem, autofokusom, digitalnim zumom i mogućnošću snimanja u HD režimu, pravi snimke odličnog kvaliteta. Prednja kamera ima 5MP i snima u HD rezoluciji.

Ovaj uređaj je, poput ostalih iz porodice Sony, optimalan za praćenje multimedijalnog sadržaja. Tu su aplikacije – Xperia LoungePlayStation, Sony Music Unlimited servis, TrackID za prepoznavanje pesama koje čujete u svom okruženju, What’s New, kalendar sa pametnim pretraživanjem i mnoge druge. Zahvaljujući jedinstvenoj audio tehnologiji, moći ćete da uživate u neverovatno čistom i jasnom zvuku vaših omiljenih muzičkih numera.

Sony Xperia M4 Aqua je za svaku preporuku. Prefinjen dizajn, dobre performanse i, za nekoga, veoma važna vodootpornost, predstavljaju dobitnu kombinaciju u ovoj klasi pametnih telefona. Uostalom, sa Sony-em ne može da se pogreši.