Deset načina da dopunite prepaid kredit

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

32 Responses

 1. Vanja kaže:

  Kada ce biti moguce doplatiti MTS prepaid kredit sa karticama stranih banaka ?
  Pokusao sam ali ne prolazi, proverio sam sa mojom bankom ali problem je sto MTS odbija primanje transakcije!
  Hvala unapred na brzom odgovoru.

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav Vanja, kolege iz nadležne službe rade na omogućavanju usluge za korisnike koji koriste inostrane platne kartice. Verujemo da će usluga uskoro biti dostupna za sve korisnike.

 2. Petar kaže:

  Kada ce biti moguce doplatiti MTS prepaid kredit sa karticama stranih banaka (Nemacka) ? Pokusao sam ali ne prolazi, proverio sam sa mojom nemackom bankom ali problem je sto MTS odbija primanje transakcije! Znaci problem je na MTS strani, pa Vas molim da otklonite taj problem.

 3. Srdjan kaže:

  Da li ste Vi svesni da Vam vec godinu dana u 21. veku ne radi online placanje i dopune?!! To je stvarno sramota za „ozbiljnog“ regionalnog operatera…

 4. doktor kaže:

  Već suviše dugo traje to unapređenje sistema za dopunu pripejd kredita za mob.tel. kreditnom karticom.Da li možete da ubrzate to unapređenje ?

 5. Boban kaže:

  Dali ja mogu iz Australije da uplatim mojoj majci u Srbiji na njen broj preko interneta
  Unapred zahvalan

 6. Tamara kaže:

  Moze li se sa paypalla uplatiti dopuna kredita na mts broj

 7. Aleksandra kaže:

  Kod DOPUNE SA FIKSNOG TELEFONA ste duzni – DUZNI- da obavestite korisnike da se usluga naplacuje 100 dinara! Zasto nigde ne pise to?? Svakog meseca sam koristila bez da obratim paznju na racun, za 7 meseci vam poklonih 1400 dinara posto sma uplacivala 2 x mesecno. GDE JE TO OBAVESTENJE?? (prijavu ste vec popili)

  • Sa fiksnog telefona poziv ka broju 0800/100-900 je besplatan, takodje napominjemo da nema dodatnog zaduženja računa za korišćenje usluge, osim zaduženja za izabrani iznos dopune. Molimo da se obratite pozivom na 0800100100 kako bi kolege proverile razlog dodatnog zaduženja računa (poziv je besplatan ukoliko pozivate iz mts mreže, mobilne ili fiksne). Prigovor na obračun takodje možete uputiti kolegama ili putem maila info@telekom.rs

 8. Boki, Dara i Kale kaže:

  Poštovani,
  Nas zanima da li bi bili u mogućnosti da uplatimo kredit našoj mami na njen mts prepaid broj platnim karticama koje nisu izdate u Srbiji?
  Ovu uslugu je u prošlosti omogućavao Telenor ali sada više ne. Nama je to malo bez veze, jer Visa je Visa, i sve dok je sve legalno nije nam jasno kakve veze ima odakle je kartica. …Dara kaže, jedino ako nije u pitanju neka vrsta zaštite protiv zloupotrebe ili kradje platnih kartica. Grazie in inticipo. Srdačan pozdrav,
  Dara, Boki i Kale

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovani, Kredit se može uplatiti karticama isključivo koje su izdate u Srbiji. Srdačn pozdrav

 9. BizNet kaže:

  mts nudi ubedljivo najviše načina za dopunu kredita što mnogo olakšava korisnicima.

 10. Rale kaže:

  Molim da mi napišete koju šifru da unesem da bi koristio b8nus za rezgovore u mreži i van mreže

 11. pavao kaže:

  Da li se 063 pripejd može doupiniti sa MTS postpejd broja?

 12. pedja kaže:

  Da li I kako sa kontrole troskova mogu poslati dopunu na prepaid 064 broj.
  Hvala

 13. Milos kaže:

  Uh Nikola, to mi zvuči ekstra, ali sumljam da će naši provajderi moći da se dogovore oko toga. Mislim da nije tehnički neizvodljivo, i mislim da imamo dosta pametnih ljudi koji mogu da odrade ovo sa tehničke strane ali mislim da je sve do dogovora između provajdera. Mada, dogovorili su se za lako prebacivanje brojeva iz jedne mreže u drugu, verovatno će i ovo rešiti.

 14. Nikola kaže:

  Radio sam u Ugandi, Afrika, vise godina. Tamo je moguce da uplatite kome god hocete kredit sa svog telefona, uopste nije vazno u kojoj je mrezi, jedino je vazno da imate dovoljno para na svom racunu, jednostavnim slanjem SMS poruke sa brojem telefona i sumom koju saljete na odredjeni broj. Na ovaj nacin mozete cak nekom platiti uslugu ili nesto sto zelite kupiti, jer se novcana sretstva gotovo istog sekunda prebacuju i korisnik odmah dobija poruku da su na njegov broj uplacen novac. Ali to je „zaostala“ Afrika, daleko su oni od nas „naprednih“ Balkanaca.

 15. vesna kaže:

  najlepse se zahvaljujem na odgovoru, pozdrav!

 16. Ja kaže:

  podrzavam Vandin komentar, i meni se to vise puta desavalo…

 17. vesna kaže:

  moja mama(starija gospodja)je htela da dopuni na kiosku svoj kredit, nije mogla da se seti broja svog telefona,a na rn. nije imala toliko para da pozove nekog od dece da joj kazu koji joj je broj….zasto ne postoji neka rezerva za takve ili slicne ili hitne situacije?

 18. Vanda kaže:

  Friendly dopuna jako kratko traje i kada hoću nekome da uplatim neki iznos, ona istekne i moram ispočetka. Telefoni imaju male tipke na ekranu i mora se svaki broj pažljivo odabrati i za to vreme aplikacija prestane da radi. Imam kontrolu troškova post paid i dopunjavanje kredita na drugu karticu mi oduzima puno vremena jer uvek moram dva puta da počnem ispočetka.

  • una kaže:

   Poštovana Vanda, hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju. Proverićemo o čemu je reč. Molimo Vas za strpljenje.

 1. 13/03/2015

  […] Prepaid tarifni sistem– plaćanje usluga unapred (sistem dopune) […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *