Kako da dopunim kredit sa fiksnog telefona?

Kada vam se dogodi da neplanirano ostanete bez pripejd kredita a niste u prilici da napustite svoj dom, nema razloga za brigu, jer dopunu kredita možete da realizujete od kuće i to na više načina. Jedna veoma praktična i jednostavna solucija, koju vam pored ostalih rado preporučujemo, je i dopuna kredita putem fiksnog telefona.

eDOPUNAun

Dopunite pripejd kredit u 5 jednostavnih koraka:

  1. Pozovite broj 0800/100-900.
  2. Unesite prvi deo šifre sa vašeg računa za fiksnu telefonsku liniju ili šifre korisnika zbirnog računa za Box paket, odnosno unesite broj do kose crte.
  3. Unesite mts pripejd broj za koji želite da izvršite dopunu.
  4. Potvrdite uneti broj pritiskom na taster 1 ili da ga ponovo unesite – pritiskom na taster 2.
  5. Nakon toga, izaberite jedan od tri ponuđena iznosa predviđenih za dopunu: za iznos od 200,00 dinara – pritisnite taster 1, za iznos od 500,00 dinara – pritisnite taster 2, a za iznos od 1.000,00 dinara – pritisnite taster 3. Potvrdite željeni iznos ili da ga ponovo unesite.

Ukoliko je cela transakcija dopune pripejd računa uspešno obavljena, na broj koji je dopunjen stići će SMS informacija o izvršenoj dopuni, a vaš telefonski račun za fiksnu telefonsku liniju biće zadužen za izabrani iznos dopune.

Specijalno za vas smo testirali ovu uslugu, prošli kroz svih pet koraka i snimili čitav proces. Pogledajte naš video vodič za dopunu pripejd kredita putem fiksnog telefona.

Kao mts korisnik imate mogućnost da pripejd dopunu izvršite na više načina, a na vama je da se opredelite koji vam od ponuđenih najviše odgovara. Vreme kada je bilo moguće dopuniti kredit samo putem greb-greb kartice je davna prošlost!