Kako su “72 sata” promenila istoriju televizije?

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

5 Responses

 1. Milan kaže:

  Najbolja stvar je što sad mogu izbeći gledanje reklama koje su nas do sada prisiljavali da gledamo. Premotam reklame i nastavim gledati svoj omiljeni program. Prelepo.

 2. Mila kaže:

  Totalno ocekivano, ljudi rastu sa mogucnostima i prosto se ne moze ici unazad. 🙂 Ja ne koristim te opcije jer mi nekako ubijaju cak televizije uzivo, ali svakako jesu super opcija ako bas zelim da uhvatim nesto a ne mogu da gledam uzivo.

 3. Iva kaže:

  Ja više nisam sposobna da gledam tv, a da to nije neki vid premotavanja u nazad.
  Prosto em sam retko kad u mogućnosti da nešto gledam u određeno vreme kada se emituje ili ispočetka.
  Da ovako nešto ne postoji u današnje vreme, mislim da bi već odavno prestala da gledam TV već bi ono što me interesuje tražila na internetu, u vidu snimka/strima.

  • Veljko kaže:

   Isto i kod mene 🙂

  • Milan kaže:

   Sve je stvar navike i ono što nam danas deluje normalno može već kroz koju deceniju da postane prevaziđeno. Ali ima tu i prednosti i mana. Kada vam je na raspologanju da sami birate šta ćete gledati od TV sadržaja onda se može desiti da nešto i propustite, previdite. Nekima je i zamorno da sami tragaju u TV vodičima već se više oslanjaju na izbor koji nude same TV stanice..
   Klasična televizija koliko god ne bila po našem ukusu, ipak i dalje važi za medij koji ima najveći uticaj a samim tim verovatno će još dugo biti glavni izvor informacija. Televizija na zahtev i premotavanje unazad imaju prednost samo u praćenju plaćenog programa poput serija i filmova koji se najčešće prikazuju u delovima koji čine jednu logičnu celinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *