Koliko nam je važna e-mail korisnička podrška?

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

7 Responses

 1. Stevan kaže:

  Vaša mejl podrška u mom slučaju je nepostjeća. Na mejl poslat 24/08/2016, sa vrlo razumnim i jednostavno napisanim upitom, propraćenim relevantnim dokumentom u prilogu, jedini odgovor je bila automatska potvrda o prijemu poruke.

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovani, Savetujemo da se obratite kolegama na Facebook stranici kako bi izvršile proveru. Tom prilikom dostavite i mail sa kojeg ste poslali upit. Srdačan pozdrav

   • Stevan kaže:

    Zdravo Una,

    Bez namere da zvučim grubo i u nadi da ćete ovaj post razumeti kao dobronamernu kritiku, mislim da savet nije na mestu. Tekst je o podršci preko mejla i gubi se poenta ako moram da vas dodatno kontaktiram i preko društvenih mreža. U krajnjoj liniji, ostavio sam i ovde mejl u formi u kojoj pišem komentar.

    Prokomentarisao sam ovaj tekst jer ste lošom podškom mene izgubili kao klijenta. Jasno mi je da naša mala firma nije u top listi prioriteta, ali sam očekivao malo više „normalnog“ i poslovnog odnosa sa vaše strane. Već smo prebacili druge brojeve kod konkurentske kompanije, a slučaj koji sam komentarisao sam danas prijavio tržišnoj inspekciji nakon saveta društva za zaštitu potrošača, koje mi je reklo da je to jedini sledeći korak jer na moj upit(podsećam, od 24.08) i dalje nije odgovoreno.

    Pozdrav,
    Stevan

    • Una Zabunov kaže:

     Poštovani Stevane,

     Hvala vam na komentaru, zato i blog služi da se čuju različita mišljenja. Žao nam je ukoliko ste imali neprijatnost. O kom upitu je reč? Kome ste ga uputili? Srdačan pozdrav

 2. Novica kaže:

  Pozdrav, dali možete vi da mi otkažete pickbox na iptv?

 3. BizNet kaže:

  Mts mail podrška je sjajna. Jedna od sjajnih stvari je što po slanju maila, odmah se dobija potvrda o prijemu sa dodeljenim brojem posla, tako da posle može lakše da se prati šta je urađeno po svakom zahtevu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *