Mala škola crtanja – Kako nacrtati Trola?

Crtani „Trolovi u ritmu“ (Trolls: The beat goes on), prati avanture omiljenih junaka iz DreamWorks-ove serije, u kojoj Popi, Brenč i svi ostali stanovnici sela Trolova uživaju u žurkama koje prave u svom fantastičnom šumskom domu. U maštovito seoce slikom vas vode dečiji kanal Minimax i mts TV, na kojem se emituju nove, još uzbudljivije, epizode o ovim simpatičnim stvorenjima.

Ukoliko vaši mališani uživaju da neguju kreativni rad i crtaju omiljene junake iz crtanih filmova, predstavljamo vam kako u nekoliko koraka mogu da nacrtaju Trola.

Pratite nove avanturama omiljenih junaka na Minimax kanalu! Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, pravi je trenutak da to postanete! Uključite se u mts TV promociju i uživajte u digitalnoj televiziji 4 meseca besplatno.

 

You may also like...

2 Responses

 1. Ilija kaže:

  Postovana Una

  Kako da aktiviram postpejd roming dodatak porukom? U Grckoj sam trenutno, *797# ne funkcionise, a preko mog naloga nisam uspeo da to uradim, jer jednostavno nema opcije.
  Pozdrav

  • Poštovani Ilija,

   Na koji konkretno dodatak mislite? Ukoliko se upit odnosi na „1GB u roamingu“, to možete učiniti slanjem SMS poruke na broj 7888 sa tekstom NET1GB za dodatak 1GB na 15 dana, putem mts centar aplikacije u okviru opcije Roming/Internet, ili pak pozivom Kontakt centra +38164789. Poziv ka Kontakt centru iz roaminga se naplaćuje u skladu sa važećim cenama roaming partnera: https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Roming/Roming-tarifne-opcije .

   Srdačan pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napišite brojeve sa slika *